3dots.ro

”Absolut dezgustător!”, gest lipsit de fair-play comis de o jucătoare din Ungaria la turneul de la Budapesta – video

”Absolut dezgustător!”, gest lipsit de fair-play comis de o jucătoare din Ungaria la turneul de la Budapesta – video

Jucătoarea de tenis Amarissa Kiara Toth (20 de ani, 548 WTA) s-a calificat în optimile de finală ale turneului WTA 250 de la Budapesta într-un mod lipsit de cea mai elementară sportivitate.

Beneficiară a unui wild-card, Amarissa Kiara Toth a înfruntat-o într-un meci disputat în cadrul turneului pe jucătoarea chineză Shuai Zhang (45 WTA).

Într-un moment decisiv al jocului, la scorul de 5-5 și 30-30, Kiara Toth a șters urma lăsată pe zgură de mingea trimisă de adversara ei, declarată de arbitrul partidei în afara terenului, pentru a înlătura orice probă care ar fi putut susține contestarea acestei decizii.

Un gest total lipsit de fair-play, intens comentat pe grupurile de fani ai tenisului de pe rețelele de socializare, și calificat drept ”absolut dezgustător”.

”Dacă e out, de ce ștergi urma? De ce? De ce ai șters-o?”, a întrebat-o Shuai Zhang pe adversara sa, Kiara Toth. Unguroaica i-a răspuns: ”Am șters-o pentru că provoci probleme”.

Huiduită de spectatori, ignorată de arbitru, simțindu-se nedreptățită, chinezoaica Shuai Zhang a cerut time-out medical, după care s-a retras din turneu, acuzând un atac de panică.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs