3dots.ro

UEFA îl trimite pe Ronaldo să joace meciul cu Ungaria la București, în loc de Budapesta!

UEFA îl trimite pe Ronaldo să joace meciul cu Ungaria la București, în loc de Budapesta!

Geografia nu-i pentru oricine, deși pentru orice persoană ce dorește să afirme că are o brumă de cultură generală, raportarea la lume prin intermediul acestei științe reprezintă un aspect important.

Pe pagina de Facebook a Euro 2020, administrată de UEFA, a apărut informația conform căreia meciul dintre Portugalia și Ungaria se va desfășura astăzi la … București, în contextul în care meciul se va disputa pe Puskas Arena, din Budapesta.

E adevărat, și Bucureştiul, şi Budapesta se află pe lista oraşelor care găzduiesc meciuri din cadrul Euro 2020, și, deşi pare incredibil, mulţi nu sunt în stare să facă o distincţie între cele două oraşe.

Așa cum unii dintre suporterii lui Atletico Madrid au ajuns la Budapesta sperând să-și vadă favoriții în finala Europa League ce s-a desfășurat la Budapesta, nici angajații UEFA, forul fotbalului european, nu par să sufere prea mult trimițându-l pe Ronaldo să joace împotriva Ungariei în capitala României.

A urmat un val de reacţii negative în zona de comentarii, mai ales din partea suporterilor maghiari. Însă administratorul paginii n-a modificat greşeală decât abia după jumătate de oră de la momentul în care mesajul a fost postat.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs