3dots.ro

Motivul haios pentru care Vondrousova nu a fost susținută de soțul ei până în finala de la Wimbledon

Motivul haios pentru care Vondrousova nu a fost susținută de soțul ei până în finala de la Wimbledon

Marketa Vondrousova e noua campioană de la Wimbledon, după ce s-a impus în fața lui Ons Jabeur, după doar o oră și 22 de minute de joc, scor: 6-4, 6-4, după ce a revenit de la 2-4 în primul set.

Odată cu victoria repurtată sâmbătă, Marketa a reușit să devină prima jucătoare din Era Open care nu era cap de serie și care a reușit să își treacă titlul de Grand Slam în palmares.

Un detaliu inedit a fost dezvăluit de presa internațională. Soțul cehoaicei, Stepan Simek, nu a participat la precedentele șase victorii ale Marketei și a susținut-o din tribune abia în finala de la Londra, din cauza unui motiv comic: a rămas acasă ca să se îngrijească de pisica familiei, Frankie!

Pentru ultimul act al competiției Stepan Simek a făcut totuși un efort și a angajat o bonă pentru Frankie, astfel că a putut călători în Anglia, pentru a savura succesul alături de soția sa.

La final, după triumful din teren, Marketa Vondrousova a urcat în tribună, unde cei apropiați ei o așteptau cu ochii în lacrimi, emoționați de succesul obținut

Marketa și partenerul ei aniversează chiar astăzi un an de căsătorie, iar la finalul meciului, pe teren, învingătoarea de la Wimbledon a punctat momentul deosebit din viața lor:

„E prima aniversare a căsătoriei noastre. Sunt atât de fericită că apropiații sunt lângă mine. Știu că au fost două săptămâni extenuante pentru toți, dar fără ajutorul lor nu aș fi reușit”.

 

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs