Statul de «drepți!». Polițist: «Bă, nu mai vorbi! Acuma te încalec!» - video

01 Apr 2021 | scris de Cristina Romanescu

Un agent de poliție din Tg. Jiu a fost filmat de un grup de tineri când urlă la unul dintre ei și îl amenință, fiind deranjat de faptul că, așa cum spune trebuie să stea pe stradă din cauza lor. 

Statul de «drepți!». Polițist: «Bă, nu mai vorbi! Acuma te încalec!» - video

”Acestia sunt politistii care ne vor sanatatea si libertatea, acest domn care nu a vrut sa se identifice ne-a amenintat cu bataia pentru motivu ca am trecut cu jumate de ora de ora legala dupa ce am plecat de la protest, daca nu va ridica nici un semn de intrebare si va convine sa fiti bataia de joc a lor, nu mai zic nimic”, scrie Darius, tânărul care a filmat și a postat pe rețeaua de socializare.

Polițist: Am ajuns să mă rog de tine! Da’ n-am ajuns să mă rog de tine. Și nu mai ridica vocea!

Tânăr: Dar nu ridic vocea la dumneavoastră!

Polițist: Am zis să nu mai vorbești! (n.r.: în acest moment polițistul se apropie amenințător de tânăr și începe efectiv să urle la el de la mică distanță) Bă, nu mai vorbi! Nu mai vorbi! Bă, tu nu auzi? (n.r. Polițistul se apropie de tânăr și scoate o mână din buzunar și-l plesnește scurt pe corp, în zona abdomenului) Acum te încalec! Lipsa asta de respect de la niște ciufuți, stau eu pentru voi pe-aicea. Stau să mă rog de voi toată ziua. Dă-i drumu-n mașină, hai!

La comentariile care au urmat, zeci, tânărul explică faptul că era împreună cu alți patru prieteni și au venit 6 mașini de poliție și două dube de mascați, care să-i trimită acasă.


CLICK - Follow us on Google News