Tineri filmaţi în direct când luau telefonul mobil al unei victime la locul unui accident rutier - video

22 Ian 2021 | scris de Ioana Tomozei

Dacă mai credeți că există ceva compasiune în societate pentru semenii aflați în situații grele, înregistrarea video din acest articol probabil că vi le va spulbera...

Tineri filmaţi în direct când luau telefonul mobil al unei victime la locul unui accident rutier - video

Un accidentul rutier s-a produs în seara zilei de joi, 21 ianuarie, pe raza localităţii Lăceni, judeţul Teleorman.

Conform ISU Teleorman, accidentul s-a soldat cu patru victime, cu vârste de aproximativ 20 - 22 de ani, doi băieţi şi două fete.

”Cele două fete sunt într-o stare mai gravă, ele fiind preluate de echipajele medicale ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean pentru a fi transportate la UPU Alexandria.

Cei doi tineri sunt conştienţi şi cooperanţi, primesc primul ajutor la faţa locului, urmând să se stabilească dacă vor merge la spural”, au transmis reprezentanții ISU, sosiți la fața locului imediat după producerea accidentului.

Pe lângă cei de la ISU, la fața locului s-au înființat şi diferite persoane atrase de morbid.

Printre acestea s-au aflat şi doi tineri care au fost surprinşi de o echipă a jurnaliştilor Impact News furând un telefon mobil ce aparţinea unei victime.

Telefonul se afla pe câmp, la câţiva metri de maşina implicată în accident, unul dintre cei doi s-a aplecat, l-ar ridicat și apoi s-a îndepartat, bucuros că a avut ”noroc”...


CLICK - Follow us on Google News