Tom Hanks, după ce s-a vindecat de COVID-19: «Nu am nici un respect pentru cei care nu poartă mască»

08 Iul 2020 | scris de Monica Pavelescu

Tom Hanks se declară dezamăgit de măsurile adoptate de autorităţile americane în lupta cu noul coronavirus și face apel la solidaritate în rândul americanilor pe fondul pandemiei.

Tom Hanks, după ce s-a vindecat de COVID-19: «Nu am nici un respect pentru cei care nu poartă mască»

”Nu am nici un respect pentru cei care nu poartă mască

Totuşi, ideea de a face ce trebuie este atât de simplă - purtaţi o mască, respectaţi distanţa socială şi spălaţi-vă pe mâini”, a spus Hanks într-un interviu pentru Associated Press, primul acordat de când a contractat noul coronavirus.

±Cred că majoritatea americanilor înţeleg gravitatea situaţiei. Nu există nicio lege împotriva ignoranţei, nu este ilegal să existe opinii greşite. Nu ştiu cât de mult a fost pus în discuţie bunul simţ în acest sens”, a mai declarat Hanks.

De asemenea, actorul american a afirmat că nu are nici un respect pentru cei care refuză să poarte mască.

±Dacă cineva vine cu argumente pentru a face cât mai puțin posibil, nu aș avea încredere să-i dau un permis de conducere. Atunci când conduci o mașină, trebuie să respecți limitele de viteză, trebuie să folosești semnalizarea, trebuie să eviți pietonii.

Dacă nu poți face acele trei lucruri, nu ar trebui să conduci o mașină. Dacă nu poți să porți o mască, să te speli pe mâini și să respecți distanța socială, nu am niciun respect pentru tine. Nu-ți cred argumentele”, a spus Hanks.


CLICK - Follow us on Google News