Nemulțumiț de vila închiriată prin Airbnb, un cuplu s-a răzbunat lăsând lumina, apa și gazul deschise timp de 25 de zile

Autor:

Data:

airbnb turisti apa curent

Un cuplu de turiști chinezi, nemulțumit că nu și-a putut anula închirierea unei vile rezervată prin Airbnb, s-a răzbunat lăsând robinetele de apă și gazul deschise timp de 25 de zile, relatează The Independent.

Turiștii chinezi închiriaseră pentru 25 de zile o vilă din Seul, Coreea de Sud.

Abia după ce au plătit și-au dat seama că vila nu era situată în centrul orașului, așa cum crezuseră, ci la periferie.

Potrivit proprietarului vilei, domnul Lee, turiștii l-au contactat și l-au întrebat dacă există camere de supraveghere pe proprietate.

Lee le-a spus că nu are camere de supraveghere instalate, așa că turiștii au intrat și în casă și au aprins luminile, robinetele de apă și de gaz și au pornit toate aparatele electrice.

Nici măcar nu au locuit acolo, ci au călătorit prin Coreea de Sud. S-au întors la cazarea de pe Airbnb doar de cinci ori în 25 de zile, rămânând acolo doar câte 5 minute de fiecare dată.

Lee a descoperit că a are o problemă abia după ce cuplul a plecat, iar compania de gaz l-a contactat în legătură cu o creștere semnificativă a consumului, temându-se că ar putea fi vorba despre o scurgere de gaze.

Când în cele din urmă proprietarul a ajuns la vilă, a găsit-o goală, cu ferestrele deschise și gazul pornit.

A primit o factură de 116 de dolari la apă și electricitate, o factură de gaz de 730 de dolari și 728 de dolari pentru ”cheltuieli diverse”.

Cuplul de chinezi a reușit să producă un consum de peste 120.000 de litri de apă în această perioadă.