3dots.ro

Un american compară litoralul românesc cu cel spaniol. ”O ticăloșie revoltătoare”

Un american compară litoralul românesc cu cel spaniol. ”O ticăloșie revoltătoare”

Un american ce și-a petrecut vacanța și în Spania, și în România, în Tenerife, respectiv Mamaia a ajuns la o concluzie ce românilor le pare cu siguranță una surprinzătoare…

Daniel, care are dublă cetățenie, româno-americană, spune că a fost mai întâi la Tenerife, în luna iunie, unde a avut din start un șoc în camera în care s-a cazat: pereții din baie erau plini de mucegai, iar peste tot era un miros înțepător.

A făcut o reclamație, dar hotelierii i-au spus că nu îi pot oferi decât o camere decât într-un alt hotel, mult mai departe de plajă, sau, pentru una în cel care era cazat, să mai aștepte o săptămână, exact atunci când el trebuia să plece.

”Nu mi-a venit să cred. Eram pentru a treia oară în Spania și a pentru a doua oară în Tenerife, dar nu mai pățisem niciodată una ca asta. O ticăloșie revoltătoare, îmi venea să plec pur și simplu, dar nu puteam nici să renunț la banii pe care îi plătisem deja și nici nu voiam să fac circ și să caut cine poate obliga hotelul să mă despăgubească”, a povestit turistul româno-american.

la câteva luni distanță, la finele lunii august, Daniel a petrecut un alt sejur, de cinci zile, la Mamaia, și spune că de această dată a avut de o vacanță mai mult decât decentă.

”Mamaia nu e Tenerife, dar să știți că are frumusețile ei. Unii o compară cu Ibiza. Și nu e că sunt și român, dar e frumoasă. Aș spune că sunt multe cluburi cochete și fete frumoase din toată lumea. Pentru americani e un pic mai greu de ajuns, pentru că nu există zboruri directe spre România.

Se poate ajunge însă din Londra, Paris sau Frankfurt oricând într-un mare oraș românesc cum e capitala București, Cluj sau Iași. Apoi, dacă se vrea să se ajungă pe litoralul românesc, e de preferat să se zboare la București, iar de acolo se ajunge relativ ușor cu trenul, cu autocarul sau cu o mașină închiriată”, adaugă el.

În final, Daniel explică faptul că românii și spaniolii se aseamănă ca temperament, fiind latini.

”Românii seamănă cu spaniolii, sunt latini și unii și alții, dar unii sunt mai corecți. Și aici vorbesc despre români”, a mai spus el, citat de adevarul.ro.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs