3dots.ro

Proprietarul unui apartament în Mamaia, unui un client: ”N-ați dori să vă fac și cafeaua dimineață?”

Proprietarul unui apartament în Mamaia, unui un client: ”N-ați dori să vă fac și cafeaua dimineață?”

Există numeroase grupuri de Facebook pe care se închiriază apartamente pe litoralul românesc, cele din zona Mamaia Nord fiind printre cele mai căutate locuri de cazare.

Pe un astfel de grup, o turistă a simțit nevoia să redea dialogul pe care l-a avut cu proprietarul unui apartament din Mamaia Nord, în urma căruia rezervarea a fost anulată.

”Las și eu asta aici…dacă vi se pare normal… Mi-a anulat rezervarea cu câteva zile înainte doar pe motiv că am întrebat de niște ustensile de bucătărie și mi-a oferit numărul și numele chiriașilor actuali, ca să îi întreb pe ei, nu pe el, dacă vreau informații”,

Eu am sunat-o pe doamna respectivă, crezând că este cel cu care discutam pe booking și doamna habar nu avea despre ce e vorba, pentru că era clientă. Mi se pare incredibil așa ceva”,, a scris turista

Femeia, care a postat capturi ale dialogului avut cu proprietarul apartamentului a scris că acesta a avut o replică uluitoare când l-a întrebat despre dotarea apartamentului cu ustensile de bucătărie, aparat de cafea sau fier de călcat.

”N-ați dori să vă fac și cafeaua dimineață?”, a replicat proprietarul, conform Adevărul.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs