3dots.ro

Cât costă o felie de lămâie la Costinești: “De aia pleacă lumea, rușine!” – video

Cât costă o felie de lămâie la Costinești: “De aia pleacă lumea, rușine!” – video

Ca în fiecare an, litoralul românesc ne face să ne minunăm, evident nu în sens pozitiv. Pare că toată lumea este într-o goană fără limite după profit, iar turiștii sunt storși de bani prin mijloace dacă nu deasupra bunului simț, măcar peste limita unui comerț civilizat…

Revenind după o vacanță petrecută în Bulgaria, un turist român povestește că a avut nesăbuința de-a se opri și de-a mânca la un restaurant din Costinești. Faprul că prețul unei porții mici de cartofi prăjiți era 16 lei nu a meritat prea multe comentarii, dar, ce i s-a părut ieșit din comun a fost faptul că a trebuit să plătească… trei felii de lămâie!

“Se întreabă lumea de ce litoralul românesc este gol sau de ce pleacă lumea în alte țări în sezonul estival.Haideți să vă arăt ce am pățit în Costinești!

Venind din Bulgaria, am zis să mă opresc un pic și pe la noi, pe litoralul românesc, să văd despre ce e vorba. Am ajuns la un restaurant, ”La Bunica”, sau ceva de genul ăsta, și am zis să mâncăm și să bem ceva.

Uitați și voi prețuri. Cartofi prăjiți, 16 lei, porția mică de la Mc Donalds e destul de mare pe lângă ce am primit.

Dar uitați aici ce n-am putut să înțeleg, felie lămâie, 3×1,5. Un leu cincizeci, o jumătate de felie de lămâie.

Mici, 8 lei bucata, enorm, pentru că erau niște mici mai mult decât mici. Total 257 de lei, adică e exorbitant. De aia pleacă lumea, să ceri tu un leu cincizeci pe jumătate de felie de lămâie. Rușine, România”.

@florianduhan♬ sunet original – Florian Duhan

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU