3dots.ro

Dan Negru, despre turismul românesc: ”E paradisul hoților, de la miniștri la hotelierii lacomi“

Dan Negru, despre turismul românesc: ”E paradisul hoților, de la miniștri la hotelierii lacomi“

Dan Negru vizitează Japonia, declarându-se cucerit de obiceiurile și mentalitatea poporului asiatic, împărtășind această impresie urmăritorilor săi de pe rețelele de socializare.

Contextul îi oferă lui Dan Negru posibilitatea unei comparații între România și Japonia, arătându-se dezamăgit de calitatea turismului românesc și de modul în care e promovată țara noastră.

”Mă uit cu «ciudă» la Muntele Fuji. Singurul lor munte e un brand mondial doar pentru că japonezii au înțeles că publicitatea e abțibild pentru creiere. Noi nu avem abțibildul ăsta.

Ca să-l facă cunoscut, japonezii au cumpărat ani de zile publicitate de țară. Noi ne-am chinuit cu frunza logo de țară, apoi i-am bagat in pușcărie pe ăia care au făcut-o și ne-am lăsat păgubași. Îl promovăm pe Dracula, care e invenția unui scriitor irlandez, Bram Stocker.

La noi, turismul e paradisul hoților, de la miniștri la hotelierii lacomi. Din singurul lor munte, Fuji, japonezii au făcut o legendă mondială.

Copiii lor învață la școală că țara lor e un arhipelag sărac, fără resurse și că doar oamenii pot face din Japonia o țară mare.

Noi învățăm că avem o țară bogată, cu de toate, mare, munte, deltă. Nu ne învață nimeni cum să le merităm“, a scris Dan Negru în postarea de pe pagina sa de Facebook.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs