Grecia. Vacanța unei românce într-un hotel de 5 stele: „Ghidul ne-a sfătuit să ne cumpărăm alcool pentru a dezinfecta camera și tot ce ține de baie”

Grecia. Vacanța unei românce într-un hotel de 5 stele: "Ghidul ne-a sfătuit să ne cumpărăm alcool pentru a dezinfecta camera și tot ce ține de baie"

Grupurile de Facebook de impresii și recomandări pentru călătorii duduie în această perioadă a anului, mulți turiști români împărtășindu-și unii altora experiențele mai mult sau mai puțin plăcute din vacanțele lor.

Bunăoară, pe grupul de Facebook ”Vacanțe sub 500 de euro”, o româncă ce și-a petrecut vacanța în Grecia avertizează asupra faptului că numărul de stele al hotelului pe nu reda întocmai starea de lucruri găsită la fața locului, cel puțin în cazul său.

”Postez aici în speranța că nu vor mai pati si alții la fel ca noi Suntem doua familii cazate la un hotel de 5 stele în Anissaras, Creta. Un hotel de 5 stele cu all inclusive căruia nu i-as acorda mai mult de 2 nu pot 3 pentru ca la trei stele am mancat mult mai bine.

Nu va luați după nota pe care o are pe Booking, 8.1, este mult supraevaluat. Mancare de calitate proasta, ce-i drept nu aveam așteptări de 5 stele, dar eram convinsa ca nu ne va fi frica sa le dam copiilor de 3 respectiv 6 ani sa mănânce.

Speram sa avem la fiecare masa 4-5 feluri de mâncare ok in schimb este ori cruda, arsa sau foarte sarata ori ingredientele sunt cel puțin de calitate îndoielnică.

Mizeria este prezenta în camere, la piscina și în toate spatiile comune ale hotelului. Plaja este ca și impracticabila pentru ca are alge moarte peste tot dar măcar depre asta știam și ne-am asumat.

Prietenii nostri au avut probleme cu aerul conditionat si desi au facut numeroase sesizari nu au reusit sa le rezolve problema pana la urma au fost nevoiti sa schimbe camera aceasta fiind singura solutie.

Astazi ghida de la agenția de unde ne-am cumparat vacanta ne-a sfătuit sa mergem sa mâncăm la taverna și sa ne cumparam alcool pentru a dezinfecta camera și tot ce tine de baie.

Concluzia feriti-va de Serita Beach și de asa-zise oferte acest hotel nu este decât o teapa.

Atasez câteva poze ca să vedeți cât este de curata, piscina, podeaua de lângă, șezlongurile și panoul unde afișează programul de entertainment la un hotel de ”5 stele”.

Va doresc tuturor vacante placute fără nervi și stres!A nu se intelege gresit imi place Creta, iubesc Grecia doar ca am nimerit noi cazarea nepotrivita.Alegeti înțelept!”, a scris turista româncă pe Facebook.