3dots.ro

”Am luat țeapă!” – ce a primit, de fapt, o turistă care a plătit pentru o cameră cu ”vedere la mare”, în Italia – video

”Am luat țeapă!” – ce a primit, de fapt, o turistă care a plătit pentru o cameră cu ”vedere la mare”, în Italia – video

O turistă care povestește, pe TikTok, cum, după ce a plătit o avere pentru  rezervarea unei camere cu vedere la mare, în Italia, a fost realmente oripilată când a ajuns la fața locului și a descoperit pentru ce dăduse banii, relatează New York Post.

Argentinianca, impresionată de imaginile pitorești ale camerei cu ”vedere la mare” din oferta online a unei pensiuni italiene, pe Airbnb, a consimțit să facă un sacrificiu și a plătit o sumă considerabilă pentru a o rezerva.

Numai că atunci când a ajuns la fața locului a constatat că reprezentanții unității de cazare își bătuseră pur și simplu joc de ea. În cameră exista o ”vedere la mare”, numai că era vorba, de fapt, de un afiș aflat pe un perete al clădirii din fața pensiunii la care se cazase.

”Am luat țeapă! Nimeni nu m-a păcălit chiar așa până acum”, mărturisește Clarisa Murgia în clipul care a adunat peste 3,1 milioane de vizualizări pe TikTok.

Comentatorii de pe TikTok au fost amuzați de experiența de vacanță pe care a avut-o Clarisa Murgia. Unul din ei i-a scris ”Îmi pare rău pentru tine, dar chiar a fost amuzant”.

@thesiakapkeli Ingatkan betul sea view 😭 📹 clarisamurgia #pov #seaview #airbnb #fyp #viral #tipu #scam #alamak ♬ Ho no no no 1 – la roca

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs