3dots.ro

O altă vacanță pe litoralul românesc: «Enterocolită, mâncare proastă, prețuri mai mari ca în Dubai»

O altă vacanță pe litoralul românesc: «Enterocolită, mâncare proastă, prețuri mai mari ca în Dubai»

Gabriel Toncean, președintele Federației Române de Culturism și Fitness, împărtășește pe pagina sa de Facebook experiența prin care a trecut alături de familia sa în vacanța petrecută pe litoralul românesc.

În afara prețurilor, pe care le consideră mai mari decât cele pe care le-a întâlnit în alte destinații de vacanță, unele chiar exotice, Gabriel Toncean reclamă faptul că soția și cei trei copii s-au îmbolnăvit de enterocolită…

_______________________

”Toxinfecție alimentară, . Asta a fost experiența noastră pe litoralul românesc.

Am călătorit mult, dar nicăieri, nici măcar în Dubai, Miami sau Nisa nu am găsit prețuri la fel de mari ca pe litoralul românesc. Și asta nu este principala problemă.

Pe lângă faptul că mâncarea este scumpă, mai este și proastă. Cei 3 copii, dar și soția, s-au întors acasă cu enterocolită. Cu băiatul am ajuns chiar la urgență, pentru perfuzii, din cazua vărsăturilor repetate.

Pe plajă am fost deranjați continuu de vânzătorii ambulanți. Nu puteai să te odihnești 30 de minute, fără să apară lângă tine un samsar care urla pentru a-și promova covrigii, porumbul, nămolul sau pozele cu ponei.

Colac peste pupăză, la întoarcere am stat 13 ORE în trafic, pentru a parcurge 600 de kilometri.

Nu mi-am imaginat că după 30 de ani de la Revoluție, nu doar că România nu s-a dezvoltat atât de mult pe cât ar fi fost normal, ci, în unele aspecte, chiar a regresat.

Este inadmisibil să petreci 2 zile din concediu pe drum, pentru a ajunge la mare!

Este inadmisibil să te întorci din concediu bolnav, din cauza lipsei controalelor!

Este inadmisibil ca plaja să fie plină de comercianți ilegali!

Este inadmisibil să cheltui mai mult pe un concediu la Marea Neagră, decât pentru un sejur de 7 nopți, cu zbor inclus, în Maldive!”, a scris Gabriel Toncean pe Facebook.

În urma comentariilor primite, Gabriel Toncean a revenit cu o nouă postare.

”Unii dintre voi mi-au reproșat că dacă nu îmi convin condițiile de pe litoralul românesc, ar trebui să călătoresc în străinătate. Alții mi-ați spus că nu ați mai făcut un concediu la mare în România de 5, 10 sau 15 ani.

Nu cred că acestea sunt soluțiile corecte la problemele pe care le întâlnim pe litoralul românesc. Nu ne putem întoarce spatele, în timp ce samsarii se îmbogățesc în dauna oamenilor de bună credință.

Iubesc România, de aceea am ales să călătoresc aici la Marea Neagră, nu la vecinii bulgari. Îmi doresc ca și în stațiunile de pe litoralul românesc să te poți bucura de vacanță în siguranță, în liniște și la prețuri decente. Iar drumul până acolo să nu-l parcurgi în 2 ore / 100 km”, a explicitat el.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs