3dots.ro

Turist: «3.500 de lei pentru patru zile în condiţii de două stele la Mamaia. Cât un sejur de 7 zile la Roma»

Turist: «3.500 de lei pentru patru zile în condiţii de două stele la Mamaia. Cât un sejur de 7 zile la Roma»

La finalul unei vacanțe petrecute în Mamaia un turist constată că ”perla” litoralului românesc i-a oferit condiții care lasă de dorit la prețuri mari.

_______________________

"Ai ajuns în Mamaia. Ai parcat. Când să cobori din maşină, 100 lei de parcarea pe o zi. Intri în hotel, o cameră de 12 mp, cu mobilier de anii 90, cu cabină de duş care se dezmembrează în timpul folosirii, hotel 3 stele, 450 lei pe noapte.

Cât un sejur de 7 zile la Roma într-un hotel de 4 stele.

Ieşi pe plajă, 90 lei şezlongul. La Dedeman e 120 de lei unul nou. Te pui la soare, vrei să faci o baie în mare.

Dar unde e marea? Nu se vede ochi de apă. După câteva sute de metri prin soare şi un nisip mai degrabă terasament de cale ferată, ajungi la mare.

Dar ce să vezi? Geamandura e la 10 metri de mal, pericol de înec. Copilul nu poate intra singur în apă nici la mal. Ne întoarcem la şezlong.

Ce proşti suntem, am uitat să lăsăm semne pe nisip. Am ajuns la promenadă şi nici urmă de şezlong.

O staţiune fără parcuri, fără spaţii verzi, fără locuri de joacă sau parcuri acvatice. Doar clădiri peste tot”, scrie pe contul său de Facebook, Silviu Măcreanu, un turist din Bucureşti. 

”La prânz mergem la masă. 24 de lei ciorba de văcuţa. Dacă vrei chiflă încă 3 lei, ciuşca 1 leu, smântâna 1,5 lei. Piure cu piept de pui şi salată de varză – 46 lei. Mă închin, înghit în sec. Diseară mâncăm hamsie…

A doua zi o luăm de la capăt. Plătim 100 lei parcarea şi tot aşa…

La final, tragem linie. Concediu de 4 zile la Mamaia: 1800 lei cazare, 1000 lei prânz, cină, sucuri, etc, 384 lei parcare, 360 lei şezlonguri.

Total pentru 4 zile la Mamaia în condiţii de cel mult 2 stele: aprox. 3.500 lei. Oameni buni, la banii ăştia meritam o vacanţă mai bună”, conchide turistul.

Unul din comentariile primite de postarea turistului bucureștean oferă o explicație faptului că în ciuda faptului că mulți se plâng de condițiile oferite pe bani mulți, Mamaia încă atrage… 

”Atâta timp cât există oameni care plătesc pentru mizeria de la Mamaia de ce sa nu își permită să facă ce vor.

Dar majoritatea nu se duc la Mamaia pt că există o oferta adecvată pentru prețul plătit, pentru că sunt niște peisaje de vis sau pt mâncarea deosebita pe care nu o întâlnești nicăieri în lume…

Majoritatea celor care se duc Mamaia se duc că sa fie văzuți în Mamaia!”.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs