3dots.ro

Ofertă pentru vara 2023, făcută unui turist de un hotel din Mamaia. ‘Cred că am greșit țara!’

Ofertă pentru vara 2023, făcută unui turist de un hotel din Mamaia. ‘Cred că am greșit țara!’

În încercarea de a avea un sezon estival cât mai reușit, la început de ani, hotelierii și agențiile de turism încearcă să atragă de pe acum un număr cât mai mare de turiști, prin oferte tentante și cu reduceri.

Nu aceeași perspectivă o au și unele dintre hotelurile de pe litoralul românesc, care anunță de pe acum prețuri imense pentru serviciile oferite turiștilor.

Despre acest aspect s-a convins un potențial turist care a cerut unui hotel din Mamaia o ofertă pentru perioada 26 iulie – 2 august, iar răspunsul primit l-a pus pe gânduri, deși unitatea respectivă preciza că în această perioadă se aplică reduceri între 36% și 43% la prețurile de la vară.

”Cred că am greșit țara”, a fost comentariul sugestiv cu care a însoțit captura făcută pe telefon după oferta primită, pe care a postat-o pe grupul de Facebook ”Am fost acolo (recenzii cazare, restaurante, vizite)

”Stimate domnule Mihai Popescu, echipa… vă mulțumește pentru interesul acordat ofertelor și serviciilor noastre.

Ați ales momentul oportun pentru a stabili unde veți petrece vacanța din vara 2023, deoarece în această perioadă veți beneficia de reduceri cuprinse între 36% și 43% aplicate la tarifele standard pentru rezervările de minim 5 nopți.

Sejurul se poate achita în trei rate până la data de 31.03.2023. Mai jos găsiți oferta noastră de cazare All Inclusive pentru un sejur de șapte nopți din fata de 26.07.2023 cu plecare din data 2.08.2023 pentru trei adulți și 0 copii.

Total sejur 12.700,80 lei”, scrie în oferta primită, publicată pe Facebook.

”Mamaia sau Miami?”
Reacțiile celorlalți utizatori prezenți pe grup nu s-au lăsat așteptate, iar în cele mai multe dintre ele oamenii și-au manifestat dezaprobarea la adresa hotelurilor de pe litoralul românesc și a prețurilor practicate de acestea. 

Un alt membru al grupului a postat o altă ofertă primită din partea aceluiași hotel, în care doi adulți și un copil ar trebui să achite 13.176 lei pentru un sejur de 9 zile în luna iulie.

”Sper din suflet la fel de gol să fie litoralul anul ăsta ca și în 2022. Nimic n-au învățat și sigur nimic n-au îmbunătățit.

Cât naiba mai au de gând să o țină așa? Nu se poate așa ceva! Și tot românii nu-s patrioți că se duc unde văd cu ochii. Adică hai să fiu eu patriot pe banii și munca mea să cotizez la tine. Păi tu, hotelier, ce mama naibii de patriot ești?”, a scris cineva.

”Mamaia sau Miami? Că nu mă prind”, a mai scris alt internaut.

”Nu ai greșit deloc, așa înțeleg hotelierii noștri să facă afaceri și să atragă turiști (ei se consideră elitisti-lumea bună), dar sunt hoteluri și mai scumpe.

În Mamaia pt un studio 7 nopți dai și 16.000 lei cca. 3200 euro. Să fim serioși cu banii ăștia merg pe litoral în Israel, Maroc sau Tunisia aproape o lună în hotel de 4 stele la aceleași condiții sau două luni pe litoral în țări ca Algeria, Guineea-Bissau, Insulele Capului Verde în resorturi, să nu mai vorbim de Thailanda, Indonezia, Malaezia, Insulele Palau, Marshall etc, unde ai parte și de experiența altor culturi”, a fost altă reacție.

”Tot vina turiștilor. Prețuri până la cer, dar ei tot au fully booked. Ia să nu se mai ducă nimeni nicăieri pe litoralul nostru să vezi cum își revizuiesc comportamentul și prețurile. Prețuri mari și servicii de doi lei”, a adăugat altcineva.

”Și totuși, găsesc clienți, pentru că lumea încă nu a învățat să pună preț pe banii munciți. La acest preț, treceți liniștit granița spre huliții bulgari, greci sau turci, alegeți și în acest an un hotel pe plajă cu un rating bun ca și în anii anteriori și veți fi mult mai câștigat. Alegeri inspirate și un concediu plăcut.

PS. Au uitat sa vă spună că la reducerea generoasă oferită, urmează să vă facă și o reducere la prețul parcării”, a observat un membru al grupului.

”A fost Mamaia cât de cât mai liberă (nu-i cine știe ce față de anul trecut), dar Eforie, Costinești, etc au fost super full și vor fi la fel și anul ăsta, cu siguranță”, a răspuns altcineva.

”Nu-s nebuni ăștia că cer… ci ăia care se duc. Că de nu s-ar duce, n-ar avea așa prețuri. Deci, au full. Așa că, n-are lumea bani”, a mai scris cineva.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU