Vacanţă în Grecia pentru un turist român: O mizerie absolută, pături slinoase, saltea cu dâmburi, prize care ies din perete

Un român care s-a întors din vacanţă din Grecia a ajuns la o concluzie total diferită de marea majoritate a turiștilor care și-au petrecut concediile în ţinuturile elene: ”Ajungi şi descoperi că ceea ce ai plătit la preţ dublu e de o mizerie absolută”.

Turistul român povestește pe grupul de Facebook ”Forum Grecia” că a dorit să-și sărbătorească ziua de naștere în insula Skiathos din Grecia şi, prin urmare, a plătit o sumă frumuşică pentru a avea o vacanţă de vis, numai că ce-a urmat a fost total dezamăgitor…

”Îţi serbezi ziua de naştere pe 13 septembrie, te gândesti ca anul astă să faci ceva special alături de iubita ta (…)

Studiezi oferta, pui nişte întrebari, oscilezi între varianta cea mai ieftina numita "Smart Villa" care costa in jurul a 500 de euro (particularitatea fiind ca afli doar cu o zi înainte cazarea exacta), şi variante teoretic superioare (imediat aflaţi de ce teoretic) la preţuri de aproximativ 850 -1000 de euro cu denumiri pompoase de tip "camera double standard" şi "camera double SUPERIOR.

Pentru că îţi doreşti o vacanţă reusită, optezi să nu te zgârceşti si alegi versiunea de camera "double superior", scrie bărbatul, pe Facebook.

El susţine că în momentul în care a plătit pentru pachetul turistic, la agenţie i-a fost prezentată o suprafaţă mult mai mare, camerele erau recent renovate, iar mobilierul era nou.

La fața locului a găsit ”o cameră care îţi oferă condiţii de cazare mult mai proaste decât puteai găsi în Vama Veche la localnici pe vremea când încă nu se ridicase nicio pensiune”. 

”Ajungi acolo şi descoperi că ceea ce ai plătit la preţ dublu e de o mizerie absolută, cu aer conditionat care nu a mai fost curăţat de la instalare (dar pentru care plateşti bani în plus la cazare dacă vrei sa-l foloseşti), ustensile şi aparate de bucătarie defecte, ruginite, uzate fizic sau moral. 

Mobilier umflat, defect, spart, afumat, rupt şi care a fost nou prin anii 1980, pături vechi slinoase, murdare, pătate, cearşafuri rupte şi patate, singurul scaun din interiorul camerei patat si murdar, ziduri crăpate, lucrări la instalaţia electrică astupate în bataie de joc, întrerupătoare şi prize care ies din perete.

Plasa de insecte rupta şi draperii pe jumătate căzute de pe rama lor, saltea deformată cu "dâmburi" a căror arcuri îţi intra in spinare, coş de gunoi de la baie care arată de parcă s-a jucat fotbal cu el…

În general o cameră care iti ofera conditii de cazare mult mai proaste decat puteai găsi în Vama Veche la localnici pe vremea cand încă nu se ridicase nicio pensiune”, a scris nemulţumit turistul român, pe Facebook.