O româncă rușinată de conaționalii întâlniți pe plajă în Thassos: ”L-au convertit pe grec să pună manele cu dedicații”

O româncă rușinată de conaționalii întâlniți pe plajă în Thassos: ”L-au convertit pe grec să pună manele cu dedicații"

O româncă aflată în vacanță în insula Thassos mărturisește că i-a venit să intre în pământ de rușine după ce conaționalii care se aflau pe aceeași plajă cu ea, Prinos, i-au cerut barmanului să pună manele, cât mai tare, cu dedicații…

Cun starea de enervare nu i-a trecut cu una, cu două, a simțit nevoia de a-și împărtăși starea de spirit pe grupul de Facebook Forum Thassos, și, după cum era de așteptat, postarea sa a generat o dispută între admiratorii genului muzical și cei care îl detestă.

”Nu am crezut că se poate si asa…mă aflu pe plaja din Prinos, pe plaja hotelului unde suntem cazați, un bar beach cu muzica superbă, în surdină. Chiar m-a intrebat grecul dacă îmi place muzica si i-am spus că îi dau nota 10!

Surpriza însă …un grup de tineri români l-au convertit pe grec și a pus…manele cu dedicații…cu sonorul mai tare!!!

De ce am mai venit aici? Ascultam manele tareee la noi acasă!!!

Când s-a terminat ”programul” si s-a revenit la repertoriul grecului, o familie de englezi a aplaudat si ne-au privit…Noi am băgat capul în nisip ca struții de rușine!

De 12 ani venim pe insulă…anul trecut am tăcut când am trecut pe lângă un jeep cu boxele la maxim urlând manele..

Dragi români, vorbiti mai încet și învățați să nu ieșiți în evidență așa!

Nu este vorba doar de muzica preferată….învățați ceva daca tot ați ieșit din țară!”, este mesajul postat de turista româncă în grupul de Facebook Forum Thassos.