Româncă în vacanță în Thassos, supărată pe cei care fac plajă pe prosop. ”Au venit ‘săracii’ lângă tine?”

Autor:

Data:

Româncă în vacanță în Thassos, supărată pe cei care fac plajă pe prosop. ”Au venit 'săracii' lângă tine?"

O româncă a reușit să stârnească o adevărată dispută pe grupul de Facebook dedicat turiștilor care merg în vacanță în Thassos, după ce s-a declarat revoltată de faptul că ea a fost nevoită să plătească 15 euro pentru închirierea unui șezlong, în timp ce lângă ea sunt oameni care fac plajă gratis pe prosop.

Probabil că turista nu se aștepta la un val de comentarii negative, ci mai degrabă la susținerea punctului său de vedere…

Kalimera! Anul acesta ne-am întors cu mare drag pe aceasta insula minunata. Astăzi am ales Marble Beach. La ora 8 am fost pe plaja, cu sezlong, știind că urmează să se aglomereze destul de rapid.

Deși am platit 15 euro pentru un șezlong, nu mă așteptam să fiu îngrămădită de prosoapele+umbrelele celor care s-au pus în fața noastră (fără a plăti șezlong).

Este loc “sub soare” pentru toată lumea și mă bucura faptul ca atât de multă lume află de această minunată plajă, dar ar fi plăcut sa fie puțin mai “aerisit” și totuși să fie o diferență între cei care au plătit suma de 15 Euro si cei care au ales varianta “free” cu propriul prosop și umbreluță.

Am fost si anul trecut aici, dar nu țin minte să fi fost acceptat să stai cu prosopul in fata marii, în fața șezloangelor. Postarea este pur informativa pentru cei care vor sa vină aici, sa știe la ce să se aștepte (pe lângă frumusețea locului)”, a scris românca pe grupul menționat de Facebook.

Comentariile nu au întârziat să apară, iar cei care au scris au menționat că și cei cu prosoape trebuie să se bucure de plajă.

”Sa fie diferenta intre cei care plătesc 15 euro si cei care nu” – buna asta, vedeti, atitudinea ne dezbina pe noi ca popor, aroganta”.

”Au venit ‘săracii’ lângă tine?”.

”Acest post este în mod clar îngrozitor. Pentru că ai plătit 15 euro nu înseamnă că ai puterea de a judeca cine va sta în fața ta cu prosoapele. Ai decis să folosești spațiile de cazare ale barului. Marea este liberă pentru toți în Grecia. Nu o poți cumpăra”.