Un angajat al Primăriei, lui Tudor Chirilă: Bă băiatule, tu ești cretin!? Marș de-aici... mă-tii! - video

13 Iun 2019 | scris de Ioana Tomozei

Tudor Chirilă a fost confruntat verbal de un angajat de la departamentul de parcări al Primăriei Capitalei, după ce a intervenit, susține el, în apărarea unei femei care fusese înjurată la rândul ei de același bărbat.

Un angajat al Primăriei, lui Tudor Chirilă: Bă băiatule, tu ești cretin!? Marș de-aici... mă-tii! - video

Chirilă a publicat, pe Facebook, un clip video în care este surprinsă discuția aprinsă cu angajatul local, deranjat de faptul că a intervenit în favoarea persoanei pe care o înjurase.

Deloc pertubat de invervenție, angajatul  îl înjură și pe Chirilă, care ulterior a depus o plângere la Poliție pentru ameninţare şi comportament abuziv.

În mesajul său, actorul o întreabă pe Gabriela Firea, primarul Capitalei, ce are de gând ”cu un astfel de lucrător al Primăriei”.

“Ce aveţi de gând cu un astfel de lucrător al Primăriei care se adresează unei doamne cu trotinetă (aflată pe pista de biciclete) cu “du-te-n p..a mea de aici”? Cam cât tre să mai vedem astfel de oameni? Cum e cu violenţa de limbaj? Aia se pune sau nu? Cum e să mă înjuri de taxele pe care le plătesc?”, a întrebat Chirilă.

Imaginile au stârnit o amplă dezbatere, fiind redistribuite de peste 1.800 de ori la doar o oră de la publicare.


CLICK - Follow us on Google News