O femeie care și-a rupt un deget de la mână în Făgăraș pretinde să fie coborâtă de pe munte cu elicopterul

15 Sep 2019 | scris de Monica Pavelescu

O femeie care și-a rupt un deget de la o mână în Munții Făgăraș a pretins să fie coborâtă de pe munte cu ajutorul elicopterului, scriu salvamontiștii argeșeni, care consideră că au nevoie de patru ore pentru a o ajuta, timp în care cei care ar fi avut cu adevărat nevoie de ajutor ar fi trebuit să aștepte.

O femeie care și-a rupt un deget de la mână în Făgăraș pretinde să fie coborâtă de pe munte cu elicopterul

Potrivit salvamontiștilor, o femeie și-a rupt un deget la mână în Munții Făgăraș și nu vrea să se deplaseze din zonă (Căldarea Berbecilor) decât cu elicopterul.

”Dacă pentru unul care avea diaree s-a alocat resursa aeriană-elicopter SMURD, de ce să nu alocăm aceeași resursă și pentru un deget rupt la o mână, dar care nu îi pune viața în pericol?

Este lângă ea și o asistă un coleg de la Salvamont Azuga care era cu prietenii în drumeție. Am trimis spre dumneaei și patrula de serviciu de la Baza Salvamont Cota 2000 (probabil colegii mei vor trebui să-i care rucsacul) pentru a o însoți pe coborârea până la Piscul Negru.

Dacă în acest interval (va dura vreo patru ore operațiunea) cineva chiar va avea nevoie de ajutorul nostru, va trebui să aștepte. Mulțumim pentru înțelegere!”, arată în postarea făcută pe pagina de Facebook Salvamont Argeș.

Cei care comentează postarea sunt de părere că femeia ”ar merita două palme să își revină” sau că ar merita să fie amendată.


CLICK - Follow us on Google News