Un britanic a prezis in iunie data corectă a decesului Reginei, dar și durata domniei lui Charles

12 Sep 2022 | scris de Ioana Tomozei

O postare pe Twitter a unui englez a devenit virală, după ce a prezis, se pare corect, pe 7 iunie, data morții Reginei Elisabeta a II-a. Bărbatul a scris, însă și un avertisment, privind durata domniei regelui Charles al III-lea, informează Daily Star.Un britanic a prezis in iunie data corectă a decesului Reginei, dar și durata domniei lui Charles

Logan Smith, care postează pe rețelele de socializare sub numele de @logan_smith526, a scris pe Twitter, in iunie, că regina va muri pe 8 septembrie 2022 ceea ce, din păcate, s-a întâmplat. 


În mod firesc, tweet-ul a devenit viral, oamenii fiind îngrijorați de faptul că predicția tipului cu privire la moartea regelui Carol al III-lea se va adeveri și ea, deoarece el susține că noul monarh va înceta din viață pe 28 martie 2026.

Totodată, Logan a mai precizat în postarea din iunie și că pe tron va urca Charles, deși în presa britanică s-a vehiculat multă vreme ipoteza că el va renunța la tron în favoarea fiului său cel mare, William. 


Despre Charles, care s-a născut la 14 noiembrie 1948, se spune că a fost mai apropiat ca niciodată de regretata regină în lunile care au precedat moartea acesteia. Mai este de precizat faptul că previziunea făcută pe respectivul cont de Twitter nu a fost chiar prima, pe 13 ianuarie 2022 fiind postat următorul anunț: ”Regina Elisabeta va muri pe 13 februarie. Ea va muri la primele ore ale după-amiezii, într-o zi însorită, cu ploi ușoare după jumătatea zilei, Restul săptămânii va fi însorit”.

Din păcate, șirul previziunilor celui sau celei care se afla în spatele contului de Twitter se vor opri aici, pentru moment, pentru că, după ce postarea s-a viralizat, administratorii rețelei de socializare au decis să-l suspende. 


CLICK - Follow us on Google News