Accidentul de la Pasajul Unirii, trăit de o pasageră: Groaznic, s-a întâmplat în câteva secunde. Toți țipau

O turistă elenă a vorbit despre ne-a povestit despre șocul prin care a trecut, în timpul accidentulului produs în Pasajul Unirii în care un pasager a decedat iar alți 24 au fost răniți.

Accidentul s-a produs cu doar câteva minute înainte să ajungă la hotelul la care erau cazați.

Pasagera spune că a remarcat faptul că șoferul nu cunoștea drumul către Palatul Parlamentului și a simțit nesiguranța acestuia în clipa în care a virat spre intrarea în Pasajul Unirii.

”Toată noaptea am călătorit și când am ajuns în București șoferul nu știa cum să ajungă de pe drumul principal către Parlament. A virat către pasaj, dar nu știa dacă înălțimea pasajului îi permitea să intre cu autocarul.

A condus încet, pe sub pasaj. Rezultatul a fost că plafonul autocarului s-a deformat deasupra noastră.

Au fost răniți de plafon. A fost groaznic pentru că s-a întâmplat în câteva secunde.

Acum te bucuri că ești în București și dintr-o dată plafonul vine spre tine. N-am avut timp să înțeleg ce se întâmplă. Un moment de liniște a fost urmat de țipete, toți țipau.

Eram la două locuri de omul care a murit. Plafonul era aici. Suntem recunoscători. Am trăit un miracol pentru că eram aproape și, mulțumită lui Dumnezeu, n-am pățit nimic

Trebuie să mulțumesc autorităților din București. Polițiști, pompieri, toți au venit rapid. Au fost atât de săritori. Doctorii ne-au îmbrățișat ca pe rudele lor”, a declarat turista din Grecia pentru Euronews.ro.

Turista elenă vizitează România pentru prima oară și rămâne până luni în București să petreacă Crăciunul.