Victoria Beckham, cărată în spate de David Beckham la finalul petrecerii de ziua ei  – video

Victoria Beckham, cărată în spate de David Beckham la finalul petrecerii de ziua ei  - video

Victoria Beckham a petrecut alături de familie și prieteni până la primele ore ale nopții de sâmbătă spre duminică, când și-a sărbătorit cea de-a 50-a aniversare, relatează Daily Mail.

După ”cea mai grozavă noapte din toate timpurile”, așa cum a caracterizat-o chiar ea, Victoria a fost scoasă din clubul Oswald’s din Mayfair de către soțul ei, David, la ora 2:30 dimineața.

Accidentată recent la picior, Victoria a trebuit să folosească cârjele pentru a intra în club, iar la plecare a fost cărată în spate de David.

Fostul mijlocaș al echipei Manchester United și al Angliei și-a cărat soția prin aglomerația de pe trotuar până la taxi, unde  li s-au alăturat toți cei patru copii ai lor.

Oswald’s, clubul privat al membrilor din Mayfair, a fost gazda unui eveniment elegant, cu 100 de invitați care s-au bucurat de cină, băuturi răcoritoare și cocktailuri – și au dansat până la primele ore ale dimineții.

Printre ceilalți invitați care au fost văzuți părăsind localul de lux s-au numărat și fostele membre ale formației Spice Girls Emma Bunton, Melanie Chisholm și Melanie Brown.

Chiar și Geri Horner a plecat cu zâmbetul pe buze, după ce pare să fi trecut peste scandalul de „sexting” în care a fost implicat soțul ei, Christian Horner, șeful Red Bull Racing.

Prietenii apropiați Rosie Huntington-Whiteley și Jason Statham au plecat mai târziu, urmați de cântărețul Marc Anthony și de soția sa, modelul Nadia Ferreira.

De asemenea, la petrecere au fost prezenți și Gordon și Tana Ramsay, Dave Gardner, Eva Longoria, Tom Cruise, Salma Hayek, Francois-Henri Pinault.

Trupa Spice Girls s-a reunit oficial cu ocazia aniversării celei de-a 50-a aniversări a Victoriei Beckham, sâmbătă, la Londra.

Grupul britanic de fete – înființat în 1994 – este format din Beckham, Mel B, Melanie C, Emma Bunton și Geri Horner.

În timpul petrecerii fastuoase, Spice Girls au cântat una dintre piesele lor de succes, ”Stop”, pentru invitații celebri, iar momentul a fost surprins de David Beckham.

Urmăriți-ne pe Google News - 3DOTS Stories