Un tânăr de 35 de ani a murit la 48 de ore după rapel. Suferea de mai multe boli cronice

23 Mar 2021 | scris de Cristina Romanescu

Un tânăr de 35 de ani, din municipiul Vaslui, a decedat la aproximativ 48 de ore după ce a primit cea de-a doua doză a vaccinului anti-COVID-19.

Un tânăr de 35 de ani a murit la 48 de ore după rapel. Suferea de mai multe boli cronice

Era un om împlinit în ciuda problemelor de sănătate cu care se confrunta. Avea doar 35 de ani, iar în vară urma să sărbătorească doi ani de căsnicie.

Andrei Zaharia suferea de insuficienţă renală şi făcea de mai mulţi ani dializă, iar potrivit declaraţiei membrilor familiei, vineri, a fost prezent la o şedinţă de dializă, după care a făcut rapelul, iar în cursul serii s-a simţit rău, starea sa degradându-se ulterior.

În cursul nopţii de sâmbătă spre duminică, familia a sunat la 112 şi a anunţat că acesta este în stare de inconştienţă.

”Un echipaj medical a fost solicitat la domiciliul pacientului. A fost resuscitat la faţa locului şi adus în Unitatea de Primiri Urgenţe a spitalului, ulterior fiind declarat decesul", au declarat reprezentanţii Spitalului Judeţean de Urgenţă Vaslui.

Cauza morţii va fi stabilită în urma autopsiei, autorităţile declanşând o anchetă în acest caz pentru a identifica toate elementele care au condus la decesul tânărului.

Familia tânărului crede că şi dializa şi rapelul vaccinului a fost prea mult într-o singură zi pentru trupul firav al lui Andrei şi este foarte posibil ca vaccinul să-i fi grăbit sfârşitul. Moartea sa a fost un şoc pentru apropiaţi.

”Andrei şi-a dus cu demnitate problemele de sănătate. Deşi era dependent de dializă, avea şi diabet, niciodată nu se plângea de dureri sau de suferinţele îndurate.

Era liniştit şi avea un suflet extraordinar. Era blând, calm, mereu atent cu cei din jur, respectuos şi săritor. Pe toată lumea ajuta, aşa cum putea. Era cuminte şi modest.

Se căsătorise, era extrem de fericit şi ultimii ani şi i-a trăit cu bucurie, era împlinit. Suntem în stare de şoc, nu era încă timpul să plece”, a declarat un cunoscut al tânărului.

Tânărul decedat fusese infectat cu SARS-CoV-2 şi declarat vindecat. Momentan nu a fost făcut public tipul de vaccin folosit în cazul acestuia.


CLICK - Follow us on Google News