Vocea României. Tudor Chirilă lui Horia Brenciu: Tu trăiești din cover-uri, cânți la nunți și la botezuri...

13 Sep 2019 | scris de Ioana Tomozei

Ca de obicei, puse în aceeași găleată, este inevitabil ca două personalități puternice să nu ajungă să se contrazică. Este și cazul lui Horia Brenciu și Tudor Chirilă, care, la ediția din această seară a emisiunii Vocea României, pornesc un schimb de replici pe tema importanței pieselor originale aflate în portofoliul cântăreților.

Vocea României. Tudor Chirilă lui Horia Brenciu: Tu trăiești din cover-uri, cânți la nunți și la botezuri...

Tudor Chirilă îi reproșează lui Horia Brenciu: ”Cover-urile nu sunt sursă de progres. Care e proporția de cântece originale în spectacolul tău de la Sala Palatului?”.

Horia Brenciu încearcă să se apere: ”Ai fost la vreun concert de-al meu? Tu nu știi spectacolele mele. Eu știu spectacolele tale mai mult decât le știi tu!”

Tudor Chirilă nu renunță: ”Horia, tu trăiești din cover-uri, nu din muzică originală. Cânți la nunți și la botezuri? Da! Atunci lasă-mă în pace”.

Fără să ne dorim să intervenim prea mult în conflictul celor doi, am putea aminti că și Chirilă pare că fredonează aceeași melodie de vreo două decenii încoace, uitând că adolescentul a trecut bine de 40 de ani...


CLICK - Follow us on Google News