Vulpița și Viorel, de la Acces Direct, confirmați cu COVID

23 Iul 2020 | scris de Anita Raicu

Trei cazuri pozitive de coronavirus au fost identificate la cea mai tabloidă emisiune a Antenei 1, Acces direct. Acesta este și motivul pentru care astăzi a intrat pe post o reluare a emisiunii.

Vulpița și Viorel, de la Acces Direct, confirmați cu COVID

Potrivit unui comunicat al postului TV, este vorba de doi invitați și de un membru al echipei, infectați cu coronavirus, dar nu au fost făcute publice numele acestora. 

Ulterior, Mirela Vaida, prezentatoarea Acces Direct, a anunțat, la Observator, că cei doi invitați confirmați cu COVID-19 sunt chiar Vulpița și Viorel. ”Da, la ora 16.30, după ultima ședință de redacție, eram cablată, gata să intru în direct, au venit rezultatele”, a spus Mirela Vaida, la Observator.

”E bine că am fost precauți, pentru că Veronica s-a întors de acasă de la Blăgești, după ce a stat câteva zile în care a vrut să evadeze. (...)

La noi se respectă toate regulile impuse de cei de la DSP în această pandemie, dar iată că ei i-au trebuit doar câteva zile să meargă acasă... A venit luni, după care a spus că are probleme cu bila, că are o indigestie, spunând că nu se simte bine.

Când ea a acuzat aceste stări de rău, fără să aibă febră, ne-am gândit că cel mai bine ar fi să facem acest test. Dacă tot i l-am făcut ei, am zis să îi facem și soțului, așa era normal.

Pe ea nu am mai chemat-o în emisiune, a venit doar Viorel, care nu avea simptome. Ea avea doar acea stare de rău. Am lăsat-o acasă. Astăzi am primit confirmarea că cei doi sunt pozitivi”, a relatat Mirela Vaida, prezentatoarea Acces Direct.

În această săptămână, în platoul emisiunii Acces Direct, Viorel a declarat că noul coronavirus ”e o prostie!”. 

Platoul emisiunii a fost dezinfectat se mai spune în comunicatul Antena 1.

De notat că în același platou se filmează dimineața, emisiunea cu Răzvan și Dani. Emisiunea nu a fost afectată, urmând să fie difuzată normal de mâine. Tot de mâine va fi reluat și Acces Direct.

Comunicatul Antenei 1:

"Doi invitați și un membru al echipei Acces Direct au fost confirmați în urmă cu puțin timp cu noul coronavirus, motiv pentru care ediția de joi, 23 iulie, a fost înlocuită cu o ediție difuzată în reluare urmând ca de mâine emisia să își urmeze cursul firesc.

Echipa Acces Direct a luat toate măsurile impuse de lege pentru stoparea răspândirii virusului COVID-19 și siguranța persoanelor ce au avut un contact direct.

A fost demarată o anchetă epidemiologică, a avut loc dezinfecție, atât în platou, cât și în redacție și au fost trimise în izolare persoanele care sunt considerate contacți direcți".


CLICK - Follow us on Google News