3dots.ro

Sara, adolescenta de 15 ani care a căzut de la etajul opt la o petrecere, în Brașov. „Ai fost un suflet de admirat!”

Sara, adolescenta de 15 ani care a căzut de la etajul opt la o petrecere, în Brașov. „Ai fost un suflet de admirat!”

Sara. o adolescentă în vârstă de 15 ani, din Brașov, și-a pierdut viața sâmbătă noapte după ce a căzut de la etajul opt al blocului în care se afla la o petrecere.

A consumat prea mult alcool, a devenit agitată

Din spusele prietenilor săi, Sara a consumat prea mult alcool la petrecerea verișoarei sale la care se afla. Devenind foarte agitată, prietenii au dus-o într-o cameră, sperând ca ea să se liniștească.

A fost o mare greșeală, atunci când prietenii săi au vrut să verifice cum se simte, camera era goală, cu balconul deschis, iar Sara era căzută pe trotuar.

La fața locului s-au deplasat imediat două echipaje SMURD. Când au ajuns echipajele medicale, Sara era în stop cardio respirator și s-au început imediat aplicarea manevrelor de resuscitare, dar, în ciuda eforturilor, medicii au fost nevoiți să îi declare decesul.

Părinții gazdei petrecerii nu erau acasă

Incidentul a avut loc în apartamentul în care locuia verișoara Sarei. Părinții fetei nu erau acasă, fiind plecați într-o vacanță în Marea Britanie și pentru că au avut libertate totală, tinerii ar fi consumat alcool toată noaptea.

Apropiații Sarei spun că nu știu ca tânăra să fi avut probleme care să o fi împins spre suicid. Ea era elevă în clasa a noua la un liceu renumit din Brașov. Colegii, prietenii și familia se pregătesc acum să o conducă pe ultimul drum.

Mesajele de adio au curs pe contul Sarei de TikTok. „Ai fost un suflet de admirat”. „Nu te vom uita niciodată Sara…”. „Odihnește-te în pace te iubim mult Sara”, sunt câteva dintre acestea.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs