3dots.ro

Arad. O doctoriță a renovat din banii proprii un salon de la Spitalul Judeţean de Urgenţă: Mi-am dorit să ofer o mică bucurie viitoarelor mame

Arad. O doctoriță a renovat din banii proprii un salon de la Spitalul Judeţean de Urgenţă: Mi-am dorit să ofer o mică bucurie viitoarelor mame

Ioana Vornic, medic specialist Obstetrică-Ginecologie la Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad, a modernizat, cu proprii bani, un salon al Secţiei de Obstetrică – Ginecologie destinat viitoarelor mame.

”De Ziua Mamei, colega noastră, dr. Ioana Vornic, medic specialist Obstetrică-Ginecologie, a oferit un cadou deosebit, viitoarelor mame: a renovat și modernizat unul dintre saloanele cu două paturi din cadrul Secției Clinice Obstetrică- Ginecologie”, a transmis Spitalul Judeţean de Urgenţă Arad, pe Facebook.

Ioana Vornic a precizat că a dorit să ofere o mică bucurie pentru o parte dintre viitoarele mămici.

”Ne desfăşurăm activitatea într-o clădire veche, revendicată de foştii proprietari. Eu mi-am dorit să ofer o mică bucurie, măcar pentru o parte dintre viitoarele mămici, care nasc aici.

Mi-am propus şi am reuşit să modernizez unul dintre saloanele cu două paturi. Salonul este dotat cu grup sanitar propriu pentru a spori confortul pacientelor. Mă bucur că am reuşit să finalizăm aceste lucrări chiar înainte de 8 Martie, Ziua Mamei”, a spus Ioana Vornic.

Potrivit Spitalului, investiția s-a ridicat la 4.000 de euro, cheltuielile fiind suportate, integral, de către medicul Ioana Vornic.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs