Arad. Tânăr, decapitat în timp ce se plimba cu ski jetul pe un lac

Arad. Tânăr, decapitat în timp ce se plimba cu ski jetul pe un lac

Un accident de-a dreptul macabru s-a produs sâmbătă, 19 august 2023, în zona localității Zăbrani din județul Arad: un tânăr care se plimba cu ski jetul pe un lac, nu a observat o sârmă ce traversa apa și a fost decapitat.

La fața locului a ajuns imediat un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Arad care nu a putut decât să confirme decesul prin decapitare al tânărului în vârstă de 29 de anii.

Pe ski jet se mai afla o tânără de 22 de ani care a fost și ea transportată la spital cu reacție acută la stres, traumatism antebraț și hematon frontal.

Se pare că la fața locului a fost solicitat și un echipaj de scafandri din cadrul ISU Arad pentru a căuta capul decedatului.

Victima se afla în vacanță, alături de un grup de patru prieteni din județul Timiș.

”În jurul orei 16:40, prin SNUAU 112 a fost sesizat un incident pe suprafața de apă a unei balastiere din zona Zăbrani. Din primele verificări, s-a stabilit că un bărbat de aproximativ 29 de ani, din județul Timiș, în timp ce se deplasa cu un skijet pe apă, împreună cu o tânără, ar fi fost implicat într-un accident. În urma accidentului, tânărul și-a pierdut viața, tânăra fiind rănită ușor, la prima vedere”, a declarat Claudia Iuga, purtător de cuvânt al IPJ Arad.

În cauză a fost întocmit un dosar penal, pentru stabilirea cauzelor care au dus la producerea accidentului. Trupul neînsuflețit a fost transportat la SJML Arad, în vederea efectuării autopsiei, stabilirii cauzei decesului și luarea măsurilor de urmare.