3dots.ro

Arad. O femeie a murit după ce a fost târâtă de tramvai, în timp ce încerca să urce căruciorul în care se afla fiica sa cu dizabilități

Arad. O femeie a murit după ce a fost târâtă de tramvai, în timp ce încerca să urce căruciorul în care se afla fiica sa cu dizabilități

O femeie din Arad și-a pierdut viața în mod tragic, după ce a fost târâtă de tramvai, în timp ce încerca să urce în vagon căruciorul în care se afla fiica sa cu dizabilități.

Incidentul s-a petrecut luni, 14 august, în staţia de la UTA, când femeia însoțită de fiica sa de 12 ani, care se afla în scaun rulant, a încercat să urce în tramvai.

Mama fetei cu handicap a reuşit să urce în vagon mai întâi căruciorul în care se afla fiica sal, dar când urma să se suie și ea, vatmanul a închis ușile tramvaiului și a plecat, fără să realizeze ce se întâmplă.

În acel moment, femeia nu a dat drumul căruciorului și a fost târâtă de tramvai, totul petrecându-se sub ochii călătorilor, care au dat alarma și au sunat, ulterior, la 112.

La fața locului a intervenit urgent un echipaj medical, însoțit de un medic al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Arad.

Femeia, în vârstă de 53 de ani, a fost transportată în stare critică la spital, însă, în ciuda eforturilor medicilor de a o menţine în viaţă, ea a decedat la câteva ore după ce a ajuns la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean Arad.

Fiica femeii, cu handicap sever și dependentă de scaun rulant, nu a fost rănită, însă a fost transportată, de asemenea, la spital, fiind sesizată și Direcţia de Asistenţa Socială şi Protecţia Copilului.

În urma evenimentului, vatmanului i s-a întocmit dosar penal, iniţial pentru vătămare corporală din culpă, ulterior, după decesul femeii, încadrarea faptei fiind schimbată în ucidere din culpă, potrivit aradon.ro.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU