3dots.ro

Cea de 11 metri pătrați, din Cluj, e istorie! La Târgu Mureș se închiriază o garsonieră cu dușul lângă birou!

Cea de 11 metri pătrați, din Cluj, e istorie! La Târgu Mureș se închiriază o garsonieră cu dușul lângă birou!

Pentru că ardelenii-s oameni competitivi, chiar și unii cu ceilalți, titlul de cea mai aiurită ofertă de închiriere, deținut până astăzi de garsoniera de doar 11 metri pătrați din Cluj, a fost zguduit din temelii de o oferă la fel de ”inedită”, venită de data asta din Târgu Mureș.

Anunțul de ofertă pentru închiriere a unei camere tip garsonieră din Târgu Mureș a stârnit un val de amuzament general printre cei care au vizionat-o, dar, de această dată nu e vorba de suprafața prea mică, ci de designul interior, dacă îi mai putem spune așa…

De la birou, sari direct în cabina de duș

Conform Observator, locuința pare să cheme ca locatar un student, având în vedere faptul că e situată în apropierea Universităţii de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie ”George Emil Palade”.

Cel care a amenajat-o se pare că a fost un tip cu un spirit foarte riguros, matematic, care a stors la maxim spațiul oferit pentru a îngrămădi toate elementele care ar putea face din biata cameră un spațiu de locuit.

În primul rând, patul este aşezat lângă masa şi chiuveta de bucătărie – care are o întrebuințare duală, fiind în acelaşi timp și cea care oferă şi serviciul de toaletă, iar cabina de duş , aici apare adevărata poezie, este aşezată chiar lângă biroul viitorului chiriaş.

Unde e toaleta? – un mister încă nerezolvat

Ce i-a nedumerit pe cei care au vizionat anunțul, și a rămas încă un mister neelucidat, este locul în care se află toaleta. ”Unde este toaleta?”, a fost întrebarea aflată pe tastele tuturor, unele dintre variante de răspuns, deși cu umor, pot fi chiar cele reale: ”la vecini” sau „în dulap”.

”Perfectă pentru un tânăr student. Ieși din duș și te pui să înveți”. ”Aici mâncai, aici mă c***i”, ”E și la demisol! Un deliciu? Cat? 200 de euro?”, sunt doar câteva dintre comentariile cu care a fost întâmpinat anunțul de închiriere.

Deocamdată nu se cunoaște și prețul cu care poate fi închiriată garsoniera, deși, dacă apropierea de facultatea de Medicină, poate oferi un indiciu că n-are cum să fie mai mică de 100 de euro pe lună.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs