Cine este femeia al cărei cadavru tranșat a fost descoperit pe câmp, lângă A1

Cine este femeia al cărei cadavru tranșat a fost descoperit pe câmp, lângă A1

Cadavrul tranșat al unei femei a fost descoperit vineri, în județul Dâmbovița, pe un câmp aflat la marginea autostrăzii A1.

Descoperirea macabră a fost făcută de o echipă de muncitori care a oprit pe breteaua de ieșire a autostrăzii A1, în zona localității Olteni din Dâmbovița, ca să schimbe o butelie de gaz.

”Era într-un sac de folie, după un sac de rafie și peste erau puse crengi”

”Șoferul a observat un picior de om pe o arătură. Am mers până acolo și am zis: <<Bă, hai să mergem de aici, că într-adevăr e un picior>>. Ne-am băgat în mașină, am mers la poliție, am mers la fața locului, le-am arătat ce le-am spus dânșilor. După adidași, asta am constatat, că e o femeie, că era un picior mic”, a relatat unul dintre muncitori potrivit Stirile ProTV.

40 de criminaliști și alți polițiști de la Investigații Criminale au cercetat zona, folosind inclusiv câini de urmă. Surse din poliție declară că trupul era dezmembrat, iar bucăți din acesta au fost găsite la câteva zeci de metri distanță sub un pod. De asemenea, au fost recuperate mai multe fragmentele osoase, împrăștiate, cel mai probabil, de animale.

”Era într-un sac de folie, după un sac de rafie și peste erau puse crengi. Am primit informația că s-a găsit încă o mână și un picior. Victima nu este de la noi, ar putea fi din județul Argeș”, a declarat, Iulian Costache, primarul comunei Uliești.

Femeia practica prostituția

Potrivit unor surse din poliție, victima ar fi o femeie de peste 30 de ani, care practica prostituția. Starea cadavrului arată că tânăra fost ucisă zilele trecute, iar anchetatorii iau în calcul posibilitatea ca autorii să fie cei care o obligau să se prostitueze.

Femeia nu ar fi fost ucisă aici și se presupune că suspectul/suspecții i-ar fi abandonat cadavrul într-o zonă pe care au considerat-o a fi mai izolată, la kilometrul 64 de pe Autostrada A1 București-Pitești.

Pe acest traseu există, însă, și câteva camere de supraveghere, de la care polițiștii au ridicat acum imagini pe care le analizează.

 

Urmăriți-ne pe Google News - 3DOTS Stories