Fostul judecător Cristi Dănileț, dat în judecată de propria fiică deoarece nu i-a plătit pensia de întreținere

Judecătorul Cristi Dănileț, dat în judecată de propria fiică deoarece nu i-a plătit pensia de întreținere

Relația dintre Cristi Dănileț și magistratură e una care depășește sfera profesională, implicând-o chiar și pe cea familială.

Jurnalul Național informează că  fostul judecător Cristi Dănileț a fost dat în judecată de fiica lui, Gabriela Cristina, pentru neplata pensiei de întreținere pe perioada studiilor, în valoare totală de 96.000 de lei.

Ca un amănunt de culoare, după ce ieri dimineațp numele părților apărea în pagina dedicată procesului pe Portalul Instanțelor de Judecată, la prânz, ele au fost anonimizate.

Cristi Dănileț, dat în judecată de mai multe ori pentru neplata pensiei de întreținere

De menționat că nu este pentru prima dată când fostul magistrat este chemat în instanță pentru același motiv: pensia de întreținere. În 2007 a făcut-o și fosta soție, iar în 2017 a fost dat în judecată de fiica sa cea mare, Ana Maria Danileț, care, în cele din urmă, a renunțat la proces.

Mai mult, în 2009, el a fost dat în judecată de propriii părinți, fiind obligat la plata, către fiecare, a unei pensii lunare de întreținere, potrivit Jurnalul Național.

Pensie specială, angajat la Banca Națională a Republicii Moldova

Exclus din magistratură, Dănileț a revenit în urma unei hotărâri judecătorești pentru ca ulterior să-și dea demisia, să se pensioneze și să intre în echipa guvernatorului Băncii Naționale a Republicii Moldova, Anca Dragu, fost președinte al Senatului României.

Conform informațiilor apărute în presă, Cristian Dănileț are o pensie specială evaluată la 25.000 de lei pe lună.

Urmăriți-ne pe Google News - 3DOTS Stories