3dots.ro

Ludovic Orban acuză că a fost agresat de manifestanții AUR

Ludovic Orban acuză că a fost agresat de manifestanții AUR

Din articol:

Într-o intervenție în direct la Digi24, Ludovic Orban susține că a fost agresat de manifestanții AUR în timp ce încerca să intre în curtea Palatul Parlamentului pe la intrarea de la Camera Deputaților.

”Cea mai mare parte a protestatarilor (…) au fost asmuțiți împotriva mea. Cei care manifestau în zona intrării de la Izvor mă cunoșteau, îmi cunosc opțiunile și părerile și au fost civilizați.

Când am plecat de la poarta de la Izvor a trebuit să traversez clădirea. Grupurile de manifestanți erau în mai multe locuri. Pur și simplu am fost agresat fără niciun fel de motiv. Părerea mea este că această agresiune a fost provocată de oamenii AUR.

Există o excepție, un deputat Antonio Andrușceac, a încercat să îi convingă pe manifestanții AUR să nu fie agresivi la adresa mea. Cred că și el a încasat câteva lovituri”, a declarat Ludovic Orban, la Digi24.

Jandarmeria Municipiului București a precizat, într-un comunicat de presă, că manifestanților li s-a adus la cunoștință că activitatea pe care o desfășoară nu îndeplinește condițiile legale.

”În curtea obiectivului, are loc o manifestație de protest formată din invitați și membri ai unei formațiuni politice.În același timp, în exteriorul curții, se desfășoară o adunare publică nedeclarată, formată din alți membri ai aceleiași formațiuni politice, precum și simpatizanți ai acesteia.

Manifestanților aflați atât in interiorul curții Palatului Parlamentului, cât si în exterior, li s-a adus la cunoștință că activitatea desfășurată nu îndeplinește condițiile legale, însă aceștia și-au asumat răspunderea pentru acest lucru, refuzând să părăsească obiectivul.

Menționăm faptul că Jandarmeria Română respectă dreptul constituțional la liberă exprimare al tuturor cetățenilor, cu respectarea prevederilor legale in vigoare”, se arată într-un comunicat de presă al Jandarmeriei.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs