3dots.ro

Mihai Leu, internat, din nou, de urgență, la Institutul Clinic Fundeni din București. Ar putea fi spitalizat pe toată durata verii

Mihai Leu, internat, din nou, de urgență, la Institutul Clinic Fundeni din București. Ar putea fi spitalizat pe toată durata verii

Mihai Leu a ajuns din nou la Institutul Clinic Fundeni, pentru a două oară în ultima lună.

Fostul campion mondial de box şi campion naţional de raliuri, Mihai Leu, a fost internat de urgenţă, luni seară, la Institutul Clinic Fundeni şi a fost preluat tot de Prof. dr. Irinel Popescu.

Internarea s-a impus după ce, conform propriilor declarații, a vărsat de mai multe ori pe parcursul zilei.

Evoluţia, în această dimineaţă, este favorabilă, a declarat, pentru Antena 3 CNN, chiar medicul care îl îngrijeşete.

”Pacientul de 55 de ani, aflat în evidență Institutlui Clinic Fundeni de 10 ani, de când a fost diagnosticat cu cancer, are o stare generală bună în aceste momente.

A fost hidratat, nu mai varsă şi i s-a reluat şi tranzitul intestinal”, a declarat medicul care îl îngrijește, la Antena 3 CNN.

Prof. dr. Irinel Popescu mai spune că, cel mai probabil, îl va ţine intenat pe Mihai Leu mai multă vreme, nefiind exclusă chiar o spitalizare pe toată perioada verii, astfel încât un astfel de episod să nu se mai intâmple.

În urmă cu aproape o lună, pe 11 mai, Mihai Leu a ajuns tot la Fundeni, în urma unor complicaţii apărute de la intervenția chirurgicală avută în această primăvară la Spitalul Militar din București.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs