3dots.ro

O șoferiță care a parcat ilegal a sunat la 112 ca să-i reclame pe polițiștii care o amendau

O șoferiță care a parcat ilegal a sunat la 112 ca să-i reclame pe polițiștii care o amendau

Pentru unei șoferite nu i s-a părut un capăt de țară că parcase pe o trecere de pietoni, în fața unui liceu, ea a considerat că e cazul să sune la 112 și să îl reclame pe polițistul de la circulație care i-a cerut să se legitimeze.

Incidentul s-a petrecut în centrul Aradului, în fața unui liceu, o zonă extrem de aglomerată în care locurile de parcare insuficiente.

A parcat pe trecerea de pietoni, a refuzat să se legitimeze

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, Mădălin Herbei. a declarat că femeia de 33 de ani a refuzat să plece de pe trecerea de pietoni și nici nu a vrut să le dea polițiștilor actele de identitate.

Surse din cadrul IPJ au adăugat că femeia a sunat la 112 în timp ce echipajul încerca să o convingă să se legitimeze. Ea a reclamat că poliţiştii urmau să îi ia permisul şi să o amendeze.

Amendă și suspendarea permisului

În urma apelului, alte echipaje aflate în zonă s-au deplasat la locul incidentului, ceea ce a atras atenţia mai multor trecători, care s-au oprit pentru a savura spectacolul oferit de disputa dintre şoferiţă şi polițiști.

În cele din urmă, șoferița a primit o amendă în valoare de 2.490 de lei, pentru nerespectarea indicaţiilor poliţiştilor şi refuz de legitimare. Totodată, i-a fost suspendat dreptul de a conduce pentru 30 de zile.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs