3dots.ro

Oana Lasconi, fiica Elenei Lasconi, primele declarații despre sexualitatea ei. ”Sunt o bisexuală mândră”

Oana Lasconi, fiica Elenei Lasconi, primele declarații despre sexualitatea ei. ”Sunt o bisexuală mândră”

Oana Lasconi a apărut în peisajul public după scandalul pe care l-a declanșat împotriva mamei ei, primărița Câmpulungului Muscel, Elena Lasconi, după ce a aflat că aceasta votase în favoarea familiei tradiționale, la referendumul din 2018.

”Sunt absolut dezgustată că mama mea a votat DA, la referendumul Coaliției pentru familie pentru a susține așa-zisa familie tradițională între un bărbat și o femeie. Sunt dezgustată și dezamăgită”, declara Oana Lasconi, în noiembrie 2023.

Scandalul a produs retragerea Elenei Lasconi de pe lista de candidați ai USR pentru alegerile europarlamentare. Încântată de decizia mamei sale, Oana Lasconi a comentat:

”Sunt mulțumită să aflu că mama mea nu mai candidează la alegerile europarlamentare.Un homofob în minus la Parlamentul European este un câștig, indiferent de cost. Grija mea este în principal față de persoanele LGBTW+ din România, care suferă în fața ignoranței și a urii”.

Oana Lasconi: Sunt o bisexuală mândră

După o lună și ceva de tăcere, Oana Lasconi ațâță din nou interesul în jurul persoanei sale, după ce, într-o postare făcută pe contul său de Instagram, anunță că este o ”bisexuală mândră”.

”Începând de azi nu mai sunt un «aliat LGBTQ+» aici pe Instagram. Sunt o bisexuală mândră, care a iubit mulți bărbați minunați, multe femei minunate și multe persoane non-binare minunate.

Aș zice «pansexuală», dar nu-mi place steagul atât de mult. Putem să alegem. Faci față & plângi”, a scris Oana Lasconi pe Instagram. Astfel, în descrierea contului ei nu mai apare „aliat LGBTQ+”, cum era până de curând, ci se descrie ca fiind „regină bi mândră, o eco-socialistă, o mamă de plante, veterană în gaming și o muziciană și scriitoare aspirantă”, a scris Oana Lasconi pe Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Oana Florea (@theonlyoana)

Mesajul, postat în limba engleză, a fost apreciat deja de zeci de persoane.

Cine este Oana Lasconi

În prezent, Oana Lasconi, 31 de ani, locuiește în Franța, la Paris, unde urmează o carieră în gaming. Tânăra a fost înscrisă la trei facultăți, însă nu a terminat niciuna. A început Facultatea de Științe Politice, Facultatea de Drept și Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, cu specializare în literatura rusă, scrie unica.ro.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs