3dots.ro

Scandal la Penitenciarul Arad. Un deţinut a avut o relație cu o asistentă medicală, care şi-a dat demisia de dragul bărbatului condamnat pentru omor

Scandal la Penitenciarul Arad. Un deţinut a avut o relație cu o asistentă medicală, care şi-a dat demisia de dragul bărbatului condamnat pentru omor

Un deținut încarcerat la Penitenciarul Arad, în regim de maximă siguranță, unde execută o pedeapsă de 13 ani pentru omor, a fost repartizat să muncească la cabinetul medical.

Până aici nimic deosebit, dar surse din cadrul Administrației Naționale a Penitenciarelor dezvăluie că bărbatul ar fi întreținut relații sexuale cu cel puțin una dintre angajatele unității medicale.

Idila unui deținut cu o asistentă de la cabinetul medical

Factorii de decizie ai închisorii au aflat că în cursul anului 2022, deținutul ar fi început o relație cu una dintre asistentele medicale.

Fără să declanșeze în mod oficial o anchetă internă, conducerea penitenciarului ar fi întrebat-o pe femeie dacă zvonurile sunt adevărate.

Asistenta ar fi recunoscut relația cu dezinvoltură și, pentru a evita scandalul pe care l-ar fi putut declanșa o eventuală cercetare disciplinară, a fost de acord să demisioneze imediat, în liniște.

Același penitenciar, același deținut, alte relații

În plus, spun sursele citate, ar fi existat suspiciuni că și alte două asistente ar fi avut relații  cu deținutul condamnat pentru omor. Mai mult, la una dintre ele s-ar fi găsit și un telefon mobil, despre care se presupune că l-ar fi folosit bărbatul, dar acest lucru a rămas nedovedit.

Prin urmare, s-au luat măsuri: deținutul a fost transferat la Penitenciarul Craiova.

Cu toate că de la Arad la Craiova sunt aproape 400 de kilometri, asistenta care îi devenise iubită l-a vizitat și în noua locație dar nu ar fi putut să obțină și o întâlnire cu el în camera intimă, în condițiile în care bărbatul ar fi deja căsătorit.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs