3dots.ro

Arad. Gafa primarului, pe scena unui festival, care a provocat huiduielile miilor de spectatori – video

Arad. Gafa primarului, pe scena unui festival, care a provocat huiduielile miilor de spectatori – video

Singurul om care a regretat că a fost prezent la concertul desfășurat în cadrul Festivalului Berii de la Arad a fost primarul Călin Bibarț…

Joi seara, concertul susținut de către Filarmonica Arad și trupa Cargo a deschis Festivalul Berii de la Arad.

Cum Primăria Arad este partenerul evenimentului și cum nu e departe momentul în care va începe competiția electorală, edilul orașului, Călin Bibarț, a fost nevoit să urce pe scenă pentru a spune câteva vorbe și a se face remarcat de spectatori, viitori votanți.

Numai că, pentru că primarul nu prea era pe aceeași lungime de undă cu performerii de pe scenă, a confundat, chiar de două ori, numele formației Cargo, numindu-i Cargus, firma de curierat, stârnind furia rockerilor prezenți la concert.

”Și a formației Cargus, să urmăm în această seară ”La mulți ani” Filarmonicii Arad, care împlinește 75 de ani de la înființare. Și în aplauzele dumneavoastră Cargus să vă….”, a spus pe scenă primarul Aradului, stârnind huiduielile spectatorilor.

Edilul nu a rămas netaxat nici în mediul online, imediat pe Facebook au început să curgă mesaje cu ceea ce s-a întâmplat.

”Deci citez: Formația Cargus: de necrezut…ți-ai meritat huiduielile alea din plin”, este unul dintre mesajele postate.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs