3dots.ro

Scandalul între frați continuă în familia lui Alain Delon. Anouchka Delon: ”Nu sunt fiica unui portofel!” – video

Scandalul între frați continuă în familia lui Alain Delon. Anouchka Delon: ”Nu sunt fiica unui portofel!” – video

Copiii lui Alain Delon au fost cuprinși în ultima săptămână de o frenezie teribilă în a se acuza unii pe ceilalți, în ceea ce pare a fi luptă meschină pentru bani și imagine.

Anthony Delon își acuză sora că îl manipulează pe tatăl lor

Vineri, Anthony Delon, i-a reproşat sorei sale Anouchka, faptul că dorea să îl ducă pe tatăl lor în Elveţia – ţara în care actorul francez are rezidenţă administrativă şi a cărei cetăţenie o deţine din 1999 -, pentru a evita „o enormă taxă post-mortem”, în condiţiile în care Alain Delon, în vârstă de 88 de ani, doreşte să îşi petreacă ultimii ani din viaţă în reşedinţa sa din Douchy-Montcourbon, la sud de Paris.

Cu doar o zi înainte, el a acuzat-o pe Anouchka Delon că îl manipula pe tatăl lor, a cărui stare de sănătate a intrat în declin după un accident vascular cerebral (AVC) suferit în 2019.

Alain Delon este devastat când vede că viața personală e aruncată în fața tuturor

Lezată de acuzațiile fratelui său, Anouchka Delon a acordat un interviul postului de televiziune TF1, în care a prezentat propria versiune asupra situației, în prima sa intervenţie publică de când a izbucnit acest război familial, la mijlocul săptămânii trecute.

”Alain Delon nu se simte bine. Este devastat atunci când vede că viața lui personală este aruncată în fața tuturor. Mi se rupe inima să-l văd așa. Cred că este o rușine. Îmi este rușine că viața noastră de familie, că viața noastră personală este expusă așa”, a declarat Anouchka Delon.

„Sunt fiica tatălui meu, nu sunt fiica unui portofel”, spune ea răspunzând acuzației lansate de fratele său în legătură cu faptul că a făcut ca jumătate din averea de 300 de milioane de euro a lui Alain Delon să-i revină, cealaltă jumătate fiind împărțită de ceilalți doi frați ai săi.

Alain Delon a întrerupt un tratament medical pe care îl urma în Elveția

Anouchka Delon spun că a dorit să-și ducă tatăl la tratament medical în Elveția, nu din considerente fiscale.

„El se tratează în Elveţia pentru bolile sale. Singurul motiv pentru care am vrut ca el să vină în Elveţia a fost ca să poată fi tratat”, a explicat Anouchka Delon.

Un control medical a fost programat pentru luna august, „dar fratele meu s-a opus cu vehemenţă”, a mai adăugat fiica actorului francez.

”Alain Delon urmează un tratament care este vital pentru el şi, împotriva sfatului medicilor, a decis să îl întrerupă. Eu nu am fost de acord, nu am putut face nimic şi este indecent ca această situaţie să fie prezentată ca un exil fiscal, să se vorbească despre bani”, a explicat Anouchka Delon.

„Nu am minţit” în legătură cu rezultatele medicale ale lui Alain Delon, aşa cum susţine fiul său, a insistat ea.

Anouchka Delon a confirmat că va depune o plângere împotriva fratelui ei mai mare, Anthony

Anouchka Delon a mai confirmat că va depune o plângere împotriva fratelui ei mai mare, Anthony.

”Atunci când am aflat de interviul fratelui meu, publicat de Paris Match, eram la restaurant cu fiul meu și soțul meu. Am vrut să mă sinucid. Este ceva care mă împiedică să dorm.

Refuz să fiu defăimată așa, să fiu numită manipulatoare sau mincinosă, Nu credeam într-o bun zi voi fi nevoită să depun o plângere împotriva lui Anthony, dar el mă obligă s-o fac!”, a mai spus Anouska Delon

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs