Fiul lui Alain Delon, vești triste despre marele actor francez: ”Vorbeşte puţin, se enervează când îl facem să se repete…”

Fiul lui Alain Delon, vești triste despre marele actor: ”Vorbeşte puţin, se enervează când îl facem să se repete...”

Alain Delon, starul suprem al cinematografiei franceze, este slăbit şi nu suportă să se vadă astfel, diminuat, a declarat fiul său Anthony într-un interviu acordat Paris Match.

”Vorbeşte puţin, îl oboseşte sau îl enervează când îl facem să se repete, căci vocea lui nu este întotdeauna în ton, vreau să spun audibilă”, a dezvăluit Anthony Delon în interviul pentru pentru Paris Match.

Alain Delon, acum în vârstă de 88 de ani, apare foarte slăbit într-o fotografie publicată pe Instagram de celălalt fiu al său, Alain-Fabien, în ajunul Crăciunului, a suferit un grav accident vascular cerebral  în iulie 2019.

Scandaluri în familia Delon

Cei trei copii ai marelui actor francez au depus plângere în luna iulie împotriva lui Hiromi Rollin, pe care au prezentat-o ca fiind „asistenta sa socială”, o terminologie pe care aceasta din urmă o respinge, iar o anchetă a fost deschisă, în special pentru fapte de hărţuire morală.

Potrivit avocatului lor, Hiromi Rollin ”l-a izolat în mod constant pe Alain Delon de apropiaţi şi de familie, utilizând manevre şi ameninţări” după AVC-ul suferit de celebrul actor.

În schimb, avocatul femeii care a fost evacuată în vara anului trecut din reşedinţa actorului din Douchy-Montcorbon, o localitate situată la aproximativ 100 de kilometri sud de Paris, a anunţat că doreşte să depună o plângere ”împotriva membrilor familiei Delon şi a unor gărzi de corp pentru violenţe voluntare în formă agravată (…), constatate printr-un certificat medical”.

În interviul oferit Paris Match, Anthony Delon afirmă că a depus și o sesizare împotriva surorii sale, Anouchka Delon, acuzând-o că nici el, nici fratele lui nu au fost informați în legătură cu faptul că tatăl lor a fost supus la cinci teste cognitive în ultimii patru ani şi că nu l-a trecut pe niciunul dintre ele”.