3dots.ro

Fiul lui Alain Delon, vești triste despre marele actor francez: ”Vorbeşte puţin, se enervează când îl facem să se repete…”

Fiul lui Alain Delon, vești triste despre marele actor francez: ”Vorbeşte puţin, se enervează când îl facem să se repete…”

Alain Delon, starul suprem al cinematografiei franceze, este slăbit şi nu suportă să se vadă astfel, diminuat, a declarat fiul său Anthony într-un interviu acordat Paris Match.

”Vorbeşte puţin, îl oboseşte sau îl enervează când îl facem să se repete, căci vocea lui nu este întotdeauna în ton, vreau să spun audibilă”, a dezvăluit Anthony Delon în interviul pentru pentru Paris Match.

Alain Delon, acum în vârstă de 88 de ani, apare foarte slăbit într-o fotografie publicată pe Instagram de celălalt fiu al său, Alain-Fabien, în ajunul Crăciunului, a suferit un grav accident vascular cerebral  în iulie 2019.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by alaindelonjr (@alainfabiendelon)

Scandaluri în familia Delon

Cei trei copii ai marelui actor francez au depus plângere în luna iulie împotriva lui Hiromi Rollin, pe care au prezentat-o ca fiind „asistenta sa socială”, o terminologie pe care aceasta din urmă o respinge, iar o anchetă a fost deschisă, în special pentru fapte de hărţuire morală.

Potrivit avocatului lor, Hiromi Rollin ”l-a izolat în mod constant pe Alain Delon de apropiaţi şi de familie, utilizând manevre şi ameninţări” după AVC-ul suferit de celebrul actor.

În schimb, avocatul femeii care a fost evacuată în vara anului trecut din reşedinţa actorului din Douchy-Montcorbon, o localitate situată la aproximativ 100 de kilometri sud de Paris, a anunţat că doreşte să depună o plângere ”împotriva membrilor familiei Delon şi a unor gărzi de corp pentru violenţe voluntare în formă agravată (…), constatate printr-un certificat medical”.

În interviul oferit Paris Match, Anthony Delon afirmă că a depus și o sesizare împotriva surorii sale, Anouchka Delon, acuzând-o că nici el, nici fratele lui nu au fost informați în legătură cu faptul că tatăl lor a fost supus la cinci teste cognitive în ultimii patru ani şi că nu l-a trecut pe niciunul dintre ele”.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs