3dots.ro

Continuă zarva stârnită de Eva Măruță: ”Ați făcut-o panou publicitar de când s-a născut!”

Continuă zarva stârnită de Eva Măruță: ”Ați făcut-o panou publicitar de când s-a născut!”

Din articol:

De câteva zile, în mediul online, subiectul care a acaparat atenția tuturor pare să fie apariție Evei Măruță în filmul ”Tati part-time”, o comedie lansată spre sfârșitul anului trecut, în care fata Andrei și a lui Cătălin Măruță joacă rolul principal alături de actorul Alex Bogdan.

După cum le e obiceiul și în alte confruntări de opinii purtate online, românii s-au împărțit în două tabere. Una care apreciază prestația actoricească și talentul Evei Măruță, cealaltă care consideră că fetița a fost propulsată în film tocmai datorită faptului că este copilul părinților săi.

Probabil că o persoană destul de bine așezată pe propria-i minte ar ajunge la un compromis, gândind că e vorba de un melanj între cele două ipoteze. Până la urmă, judecând doar prin prisma factorului de marketing, ce producător de film nu și-ar dori în distribuție copilul unor vedete?

”Când atenția publicului este puțin negativă, n-o mai vrem”

Într-una din cele mai pertinente păreri expuse în media online, o utilizatoare de TikTok, face o analiză directă și tranșantă a situației, exprimând motivele pentru care crede că Eva Măruță a ajuns să fie centrul acestei controverse.

Din punctul ei de vedere, vina principală aparține părinților ei, care au expus-o public pe Eva Măruță încă de la o vârstă foarte fragedă și care au făcut totul pentru a crea  din prezența ei online a unui motor de generat venituri.

De asemenea, ea le reproșează părinților faptul că, odată ce au profitat de atenția primită din partea publicului, nu acceptă altceva decât părerile pozitive, nu și pe cele critice.

”Poate pentru că ați făcut-o panou publicitar de când s-a născut?”

”Poate pentru că are 8 ani și nu-i ajungi cu prăjina la nas oricine ai fi? Face mișto de ta-su, în propriile lui story-uri, săracul, că a ajuns să îmi fie milă de Măruță că face fii-sa mișto de el. Poate pentru că ați făcut-o panou publicitar de când s-a născut? I-ați făcut Instagram la 3 luni.

Când facem bani cu copilul, e bun, e bună atenția publicului. Dar când atenția publicului este puțin negativă, n-o mai vrem, n-o mai dorim. Să dispară. Că este doar un copil.

”Este doar un copil? Șterge-i contul de Instagram!”

Este doar un copil? Șterge-i contul de Instagram, că este doar un copil. Nu are ce să caute să aibă cont pe Instagram și să facă reclame, să producă bani. E un copil…

Ah, vă place că face vizualizări cu atitudinea asta de mini divă, mini Madonna, ce se vede ea în capul ei. Dar nu vă place că lumii nu îi place că îl face pe ta-su de balamuc în story-uri”, a fost părerea Annellisei, o tânără care activează pe platforma TikTok.

O mostră din postările făcute de Eva Măruță pe pagina sa de Facebook, pe care, în mod legal, nu ar avea dreptul s-o dețină.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs