3dots.ro

Dana Budeanu, Monicăi Bîrlădeanu, care a negat că e însărcinată cu copilul lui Valeriu Gheorghiță: ”Înseamnă că ești grasă!”

Dana Budeanu, Monicăi Bîrlădeanu, care a negat că e însărcinată cu copilul lui Valeriu Gheorghiță: ”Înseamnă că ești grasă!”

Începutul lui 2024 a adus și zvonuri despre faptul că Monica Bîrlădeanu ar fi însărcinată, una dintre urmările relației sale cu Valeriu Gheorghiță, ce durează de câteva luni.

Zvonurile s-au bazat pe modul în care a reacționat Bîrlădeanu, invitată în cadrul emisiunii speciale de Revelion, de la Pro TV. Întrebată despre planurile sale pentru viitor, declarația ei a lăsat loc de interpretare. Ea a mărturisit că și-ar dori să aibă o masă plină, dar nu a oferit și alte detalii, precizând că abia la sfârșitul lui 2024 va dezvălui la ce s-a referit.

”Eu îmi doresc de la 2024 o masă plină. Acesta este un lucru care, momentan, are sens doar pentru mine. Dar vă spun la sfârșitul anului viitor la ce m-am referit”, a spus actrița, la Pro TV. Uimiți de confesiunea făcută de Monica Bîrlădeanu, ceilalți invitați ai emisiunii au tras rapid concluzia: ”E gravidă, e gravidă!”.

Ulterior, Monica Bîrlădeanu a fost nevoită să reacționeze și a dezmințit zvonurile că ar fi însărcinată. ”Oameni buni, știu că se tot scrie de ieri întruna, dar sunt fake news: nu sunt însărcinată. Un an nou bun tuturor”, a scris Monica Bîrlădeanu, pe Instagram.

Dana Budeanu: ”Asta înseamnă că ești grasă, dacă nu ești gravidă!”

Cum informația nu avea cum să nu ajungă și la Dana Budeanu, aceasta a reacționat acid, ironic, ferm, în emisiunea lui Victor Ciutacu de la România TV.

”Apropo, niciodată să nu mai dezmințiți că sunteți sau nu gravide, că asta înseamnă că ești grasă, dacă nu ești gravidă! Monico, are bani mulți, read my lips! Rezistă!”, a spus Dana Budeanu.

Comentând ideea unei posibile căsătorii a Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță, Dana Budeanu a afirmat că nu-și dorește asta pentru actriță. ”Eu nu doresc pentru ea, concubinajul e la fel. Știi ce nu știu? Când s-a făcut plata, când s-au combinat sau după?

Că e vorba și de o plată mare, nu știi dacă a fost lichidare sau nu. Nu există, o să se întâmple milimetric. Viața e frumoasă, merită trăită deci trebuie să se cheltuie, cum vrei să trăiești frumos?”, a declarat Dana Budeanu la România TV.

Dana Budeanu: ”Dragostea nu ține cont de bani în comunism”

Totodată, Budeanu și-a reafirmat opinia în legătură cu afirmația conform căreia dragostea nu ține cont de bani.

”Dragostea nu ține cont de bani în comunism, că fiecare are atât, ăla atât, dar în democrație ține cont, că sunt multe tentații. Ca la Pretty Woman, astea trebuie să arate ca Julia Roberts, nu să fie dop. Deștept și bogat, cel mai important, că bărbații nu trebuie să fie frumoși, frumoasă trebuie să fie ea.

Frumusețea e pe o parte, banii trebuie duși în partea frumoasă iar tu rămâi cu deșteptăciunea. Eu mă bucur pentru ea, că ne va răzbuna pe toți. Pentru tot ce s-a întâmplat și ce urmează să se întâmple, dar va dura cel puțin zece ani”, a mai spus Dana Budeanu.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs