Denise Rifai, prima declarație despre Dan Bittman, după ce au apărut împreună la mare: ”Este parte din viața mea!”

Denise Rifai, prima declarație despre Dan Bittman, după ce au apărut împreună la mare: ”Este parte din viața mea!”

Denise Rifai a vorbit pentru prima dată despre relația  pe care tabloidele au presupus că ar avea-o cu Dan Bittman, după ce în luna august au fost surprinși împreună la mare, pe litoralul românesc.

În această vară, în luna august, Denise Rifai și Dan Bittman au fost fotografiați de paparazzi bucurându-se de o zi de plajă împreună. Convingerea că între cei doi există o relație a fost întârită și de faptul că au fost remarcați socializând împreună la diferite evenimente.

A fost nevoie să treacă aproape două luni pentru ca unul dintre cei doi, Denise Rifai, să comenteze această apariție inedită pe litoralul românesc

”Dan este un om foarte important pentru mine și este parte din viața mea!”, a răspuns Denise Rifai pentru Click!, atunci când a fost rugată să comenteze zvonurile despre relația sa cu Dan Bittman.Dan Bittman.

După această declarație prin care nu a confirmat, dar nici nu a infirmat zvonul, realizatoarea tv a vorbit despre planurile pe care le are la 38 de ani, vârstă pe care a împlinit-o ieri, 26 septembrie 2023.

”Nici nu am început să fiu cine îmi doresc eu să fiu! Suntem pe scară, urc, urc, urc!

Și cel mai important este să fiu sănătoasă și să fim sănătoși și dacă suntem sănătoși o să fie și se poate să faci de toate pentru că ai posibilitatea să lupți și să împlinești tot ce îți dorești. E foarte important această parte, să fim sănătoși! Și mai am două dorințe, de fapt 3! Am 3 dorințe pe anul ăsta dar mi le țin în gând și vreau să se împlinească și poate la anul, pe vremea asta, după ce se vor fi împlinit, ți le spun!”, a declarat Denise Rifai.

Denise Rifai a primit un inel de la Dan Bittman în emisiunea ei de la Kanal D

Invitat în urmă cu aproximativ doi ani în emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, Dan Bittman a fost provocat să spună câte inele a oferit de-a lungul vieții. Prezentatoarea a fost surprinsă în momentul în care cântărețul i-a oferit chiar ei o bijuterie.

Realizatoarea de la Kanal D a recunoscut apoi că inelul pe care l-a primit de la Dan Bittman este unul special și îl poartă des. ”Da, îl am și îl port foarte des chiar. În seara asta nu e, dar…”, a spus vedeta pentru Click!

Ulterior, în cadrul unui interviu pentru Revista VIVA!, Denise Rifai a vorbit despre momentul cu Dan Bittman din emisiunea sa. Gestul făcut de artist a stârnit multe semne de întrebare în rândul telespectatorilor. Denise Rifai a fost întrebată dacă artistul e genul de bărbat pe care i-ar plăcea să-l aibă alături.

”M-a surprins gestul, care a fost unul spontan. Îl apreciez pe Dan Bittman. E un tip natural şi original, iar gestul lui m-a onorat. Foarte faină atitudinea şi iată că, deşi această ediţie a fost difuzată acum mult timp, energia ei încă este prezentă în viaţa noastră, încă se vorbeşte despre acest gest al lui Dan Bittman cu inelul lui.

Vorbind acum despre inelul mare care este inima lui, hahaha, ar putea fi el bărbatul acela, dacă eu aş fi Stăpâna Inelelor! (râde)”, a declarat realizatoarea tv.