Denise Rifai: ”Mie mi se pare cea mai mare onoare pentru o femeie să poată să gătească pentru familia ei, bărbatul ei, e cel mai înălțător lucru”

Denise Rifai: ”Mie mi se pare cea mai mare onoare pentru o femeie să poată să gătească pentru familia ei, bărbatul ei, e cel mai înălțător lucru”

Invitată în podcastul ”Ac de siguranță cu Exarhu”, Denise Rifai a vorbit despre carieră, relații, viață, chiar și despre bucătărie.

”Eu mănânc de regulă ce gătesc eu. Mâncarea este foarte importantă. În mâncare se pune energie. Femeia este important să știe, să facă și să prepare, pentru că mâncarea este energia ei.

E energia asta vitală care ține tot. Nu există femeie la cratiță, este energia ei. Femeia are o energie separată de cea a bărbatului. Este această energie creatoare. Este femeia, energia supremă. E normal și e frumos și e curat pentru bărbatul tău, pentru familia ta, pentru tatăl tău să îi faci mâncare din mâna ta”, a declarat realizatoarea tv.

”Așa e corect, curat și în fața lui Dumnezeu așa trebuie așezate lucrurile. Lucrurile trebuie făcute din inimă, dar se întâmplă altfel în societatea modernă. Nu avem timp foarte mult. Femeile care aleg să aibă o carieră, să își dedice viața, să facă performanță, cum sunt eu.

Am foarte puțin timp liber. Atunci mă ajut de oamenii care sunt în viața mea și pot să mănânc conform. Mie mi se pare cea mai mare onoare pentru o femeie să poată să gătească, să aibă timp să gătească pentru ea, familia ei, bărbatul ei. Asta este o onoare. Nu este nici femeia la cratiță, e cel mai înălțător lucru“, a continuat ea.

Urmăriți-ne pe Google News - 3DOTS Stories