Legătura necunoscută dintre Michael Douglas și Scarlett Johansson. ”Glumeşti? E foarte tare!” – video

Legătura necunoscută dintre Michael Douglas și Scarlett Johansson. ”Glumeşti? E foarte tare!” - video

Într-un episod recent al emisiunii de la PBS ”Finding Your Roots” (”Descoperă-ți rădăcinile” – N.R.), MIchael Douglas a descoperit că este ”înrudit” cu Scarlett Johansson, relatează People.

”Finding Your Roots” este o emisiune în care producătorii analizează și compară ADN-ul persoanelor cu notorietate, identificând porțiunile genetice care le sunt similare.

Înrudiți prin ADN-ul comunităților evreiești din Europa de Est

”Finding Your Roots” a descoperit că Michael Douglas și Scarlett Johansson ”au în comun porţiuni identice de ADN pe patru cromozomi diferiţi”, care „apar pe liniile materne ale lui Scarlett, care se întind până la comunităţile evreieşti din Europa de Est”.

E cunoscut faptul bunicii paterni ai lui Michael, fiul actorului Kirk Douglas, sunt evrei ruși care au emigrat în America, pentru ca bunicul său să evite înrolarea în armată.

”Glumeşti?”, a răspuns Douglas când gazda emisiunii, Henry Louis Gates Jr., i-a dezvăluit legătura. ”Oh, este uimitor. În regulă. Asta este grozav. E foarte tare, incredibil! Aştept cu nerăbdare să o întâlnesc pe Scarlett”.

Din 2012, ”Finding Your Roots” a scos la iveală legături incredibile între mai multe personalități. De exemplu, într-un episod, Julia Roberts şi Edward Norton au aflat că sunt ”veri genetici”, Kerry Washington a primit o veste care i-a schimbat viaţa, aceea că a fost concepută printr-un donator de spermă, iar Bob Odenkirk, protagonistul ”Better call Saul”, a aflat că are legături de rudenie cu Regele Charles.

Urmăriți-ne pe Google News - 3DOTS Stories