Reghecampf o acuză pe Anamaria Prodan că l-a înșelat în timpul căsniciei și că trăiește din banii lui

Reghecampf o acuză pe Anamaria Prodan că l-a înșelat în timpul căsniciei și că trăiește din banii lui

Pentru că impresia generală era că telenovela Șoșoacă acaparase complet interesul opiniei publice, după o lungă perioadă de tăcere, Laurențiu Reghecampf a considerat necesar să răspundă atacurilor lansate de fosta soție, Anamaria Prodan.

Într-un interviu pe care l-a acordat Cancan, Reghecampf îi cere fostei partenere să nu-i mai folosească numele, să nu-i mai scrie zilnic și a declarat că a fost înșelat în timpul căsătoriei și că se chinuie de ani buni să divorțeze de ea.

”Cum să-i cer bani, când eu îi dau lunar?”

„Pot să-i transmit acum să înceteze să-mi mai scrie mail-uri zilnic.

Eu nu am decât procesul de divorț, procesul de defăimare, nu am nevoie de bani de la ea! Cum să-i cer bani, când eu îi dau lunar? Și ea îmi mai cere și extra….

Numele nu cred că-i mai folosește, ea se prezintă Prodan peste tot, din acest motiv am vrut să-i ofer posibilitatea să-și înregistreze numele de scenă.

Nu m-a interesat decât să divorțez, nu am cerut așa ceva! Și sunt câțiva ani buni de când mă chinui să scap!”.

”Din respect pentru Bebe, nu vreau să comentez mai mult”

Reghcampf a comentat și declarația fostei soții, care spunea că anii pe care i-a petrecut alături de el au fost cumpliți.

„Dacă au fost așa cumpliți, trebuia să plece, să divorțeze ea, dar ea nu vrea nici acum să divorțeze! Nu știu la care ani se referă, aia pe care i-a petrecut numai prin România, departe de Bebe și de mine și alături de altcineva??? La fel, din respect pentru Bebe, nu vreau să comentez mai mult”

„Omite să spună că trăiește în continuare din cei 2.000 de euro pe care-i primește lunar de la mine. Nu văd rostul, dar poate așa mai bifează și ea niște apariții. Eu sunt bine sănătos, nu duc lipsă de nimic, mai ales de oferte!

Eu mă bucur pentru ea că este sus, să fie și să-i dea Dumnezeu sănătate, dar nu văd și nu înțeleg de ce ea discută mereu de mine??? Ce e sus pentru ea nu este și pentru restul lumii, eu am alte target-uri în viața.

Da, am notificat Antena, pe care am dat-o în judecată, nu pentru a bloca apariția lui Bebe, ci pentru a nu participa la ceva unde îi este jignit tatăl, mai târziu o să-i fie greu, acum este manipulat total! Nu am nimic de ascuns, am divorțat doar de mama lui, nu văd unde este ceva de ascuns …”, a declarat Laurențiu Reghecampf pentru Cancan.

Urmăriți-ne pe Google News - 3DOTS Stories