3dots.ro

Soția lui Piero Ferrari, apariție în direct la tv, într-o rochie de pe AliExpress și pantofi Zara

Soția lui Piero Ferrari, apariție în direct la tv, într-o rochie de pe AliExpress și pantofi Zara

Romina Gingașu, soția lui Piero Ferrari, moștenitorul a 10% din compania Ferrari, a uimit cu cea mai recentă apariție a sa, în direct la TV, în care, deși soțul ei are o avere impresionantă, a purtat o ținută care nu depășea ca valoare 100 de euro. Oarecum o replică acidă pentru cei care mai că și-ar lăsa etichetele cu branduri de lux expuse, o declarație publică despre faptul că mintea e cel mai de preț bun cu care să te mândrești în lume…

Originară din Călărași, Romina Gingașu are de șapte ani o relație cu Piero Ferrari, fiul nelegitim al lui Enzo Ferrari, întemeietorul companiei producătoare de mașini de lux. Românca și Piero Ferrari s-au căsătorit în 2021, într-un resort de lux de pe insula Capri.

Cei doi se află în prezent la București, unde vor participa la premiera filmului Ferrari, despre viața lui Enzo Ferrari.

Înainte de eveniment, Romina Gingașu a apărut în emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV.

”Este primul meu interviu live”, a recunoscut soția miliardarului Piero Ferrari, care a pășit în platou cu zâmbetul pe buze.

”95 de euro. Da, rochia mea este de pe AliExpress”

Provocată de Cătălin Măruță, a spus că valoarea ținutei pe care o poartă în emisiune nu depășește 100 de euro.

”Sunt îmbrăcată foarte simplu astăzi. Am avut foarte multe întâlniri, am aterizat ieri, zbor foarte mult zilele acestea, am venit 11 ore din vacanță, că am fost și noi în vacanță de Crăciun și de Revelion, apoi am aterizat în Italia, am venit în România, apoi înapoi în Italia, apoi doua zile la Londra, apoi zile în Elveția, la Davos și vedem mai departe. (…)

95 de euro. Da, rochia mea este de pe AliExpress, 50 de euro, iar pantofii sunt Zara. Important este că eu mă simt bine, asta e cel mai important. Am avut întâlniri, am avut și alte interviuri și eu mă simt perfect așa. Deci spune 100 de euro, să nu fim chiar…”, a explicat Romina Gingașu.

A renunțat la un job important pentru Piero Ferrari

Întrebată de prezentatorul  emisiunii cum a început povestea de iubire cu Piero Ferrari, Romina Gingașu a dezvăluit:

”Lucram pentru Bombardier și încercam să îi vând un avion privat lui Piero Ferrari, el m-a ignorat și m-a refuzat timp de aproape șase luni. Apoi, într-un final, m-a invitat la cina, el era singur, eu eram singură și așa ne-am decis să construim o viață și un cămin împreună.

Deși eu în acel moment aveam o ofertă foarte importantă la Paris, în vânzări de avioane militare și a trebuit să merg la acel interviu, am trecut interviul, mi s-a spus că de la întâi trebuie să fiu la Paris și am spus că nu pot. Am spus acelei companii că nu pot pentru că merg la Maranello, dar am ales cu inima și nu regret. Au trecut șapte ani. Noi pe 15 februarie sărbătorim șapte ani și nu regret nimic”, a zis Romina Gingașu.

Românca și-a și lăudat soțul. ”El este un om inteligent, un om cald, un om bun, blând, suntem parteneri, ne susținem în orice probleme au fost și vor fi le ducem împreună și atunci lucrurile sunt mai ușoare”.

”Atunci am zis: «ok, acum murim»”

Având în vedere că soțul ei deține acțiuni la Ferrari, Romina Gingașu a fost întrebată care a fost viteza cea mai mare cu care a mers. ”Eram într-un Ferrari, condus de către Pierro. La un moment dat am văzut pe bord că am atins viteza de 270 de km/h. Atunci am zis: ‘ok, acum murim!’. Dar, până la urmă totul a fost bine”, a dezvăluit ea, la Pro TV.

Romina Gingașu a mai spus că și ei îi place să conducă, dar nu atinge astfel de viteze. ”Și eu conduc, dar nu mă aventurez așa. Mi se pare corect. În plus, noi trăim o viață modestă. Spre exemplu, cu Ferrari-ul mergem doar sâmbăta. Eu mă preocup mai mult de treburile mele”.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs