3dots.ro

Bogdan Lobonț și fiul său, Andrei, o relație de familie trăită prin instanțe. ”Cum poate un tată face așa ceva?”

Bogdan Lobonț și fiul său, Andrei, o relație de familie trăită prin instanțe. ”Cum poate un tată face așa ceva?”

Cam nefiresc, Bogdan Lobonț și fiul său, Cristian Andrei Lobonț, au o relație care-i reunește ca familie doar prin tribunale…

Andrei Lobonț s-a născut în 2003, la Amsterdam, pe vremea în care tatăl său apăra poarta echipei Ajax. Relația dintre părinții săi s-a terminat urât trei ani mai târziu, în 2006.

Discordie între Bogdan Lobonț și fiul său pe tema pensiei alimentare

Conform legii, tatăl trebuie să îi acorde pensie alimentară fiului până la vârsta majoratului sau până la terminarea studiilor.

Inițial, în raport cu veniturile obținute de tatăl său, pensia alimentară a lui Andrei era 5.000 de euro pe lună, iar ulterior a coborât la 1.800 de euro, plus taxe de școlarizare și contravaloarea unor vacanțe anuale.

Procesul este legat de returnarea unor sume câștigate într-un alt proces de Andrei și pe care Bogdan le-a achitat doar cu intervenția executorului judecătoresc.

Pentru că Bogdan nu a mai fost de acord să-i mai plătească taxa de școlarizare, Andrei, care e student la ASE, a apelat la justiție și a câștigat, dar a intrat în posesia banilor doar după ce a apelat la un executor judecătoresc.

Bogdan n-a avut ce face și a plătit suma decisă de instanță, însă a apelat la justiție și a câștigat. La finalul anului trecut, instanța a decis că popririle nu au fost întru totul legale și că trebuie să primească 2.238 de lei, plus cheltuielile de judecată.

Acum, Bogdan dorește o nouă scădere a pensiei alimentare.

Liubliana Nedelcu despre procesul dintre Bogdan Lobonț: ”Cum poate un tată face așa ceva?”

Andrei și Bogdan Lobonț au evitat să dea orice declarație pe acest subiect, dar agenta tânărului jucător de la CSO Plopeni., Libliana Nedelcu, a reacționat pe Facebook, acolo unde scrie și despre 1.000 de lei pensie alimentară pe lună, dar care nu au fost plătiți.

”Am văzut ca presa vuiește despre procesul pe care Andrei Lobont l-ar fi început contra tatălui său, Bogdan Lobont.

Numai că totul pornește de la o gravă eroare: nu Andrei, ci Bogdan Lobonț este cel care a intentat acest proces despre care se scrie.

Pentru mine oricum este incredibil cum un tată poate sa facă așa ceva, dar asta este altă discuție, fiecare procedeaza asa cum considera. Mai ales ca in cazul de față vorbim despre o persoană fara probleme financiare, care are un job bun la o echipa foarte buna din Liga 1. Un om care poate sa plateasca 1.000 de lei pe luna copilului sau chiar si fără să se ajunga în instanta. Dar pe care, culmea, nu i-a dat!

Deci lucrurile stau exact invers, dar dacă pana acum Andrei nu a vorbit, nu o va face nici de acum încolo!

Nu a crezut ca tatăl lui va alege instanțele de judecată in locul unui dialog cu el, dar din pacate asa s-a intamplat!

Ar fi multe de spus, dar Andrei prefera liniștea si alege sa muncească în continuare pentru cariera pe care si-o construiește! Chiar și fara ajutorul omului care l-ar putea ajuta cel mai mult”, scrie agenta tânărului fotbalist.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs